1 år med interiør i sentrum

I går feiret interiørbutikken NORD 1 år, og jubileet ble feiret med en kundekveld spekket med bobler, gode tilbud, goodiebags og tapas i butikken. Maren Kastet og Christine Myhra Kihle, som eier og driver butikken, åpnet dørene klokken 19.00, og tross det grå været var det allerede samlet seg en god gjeng interiørinteresserte på utsiden. For anledningen hadde de åpnet et showroom i andre etasje, med noen nyheter og enda flere gode tilbud – alt fra lekre vaser, duftlys og pledd til kule retromøbler som de har pusset opp og gitt sitt eget preg.

Bilde fra butikken NORD - Interiør

Bilde fra utsiden av butikken: Nord
Bilde av tapas som ble servert på kundekvelden
Bilde av boblevann som ble servert på kundekvelden

Bilde av kunder som går inn i interiørbutikken NORD

Kunder i interiørbutikken NORD

Bilde av interiørbutikken NORD

Marte Kvalheim (22) og Kristine Ettestad (22) var av de første som handlet, og fikk med seg en spennende goodiebag på kjøpet. – Jeg har sikret meg et pledd i lammeull. Jeg har kikket på de lenge, og nå var det så god pris på de at nå måtte jeg slå til, smiler hun. Kristine kjøpte seg en vase, og det var første gang hun var innom hos NORD. – Det er så fint her, sier de. Det er bra med nisjebutikker i Skien. Begge jentene er veldig opptatt av interiør, og skryter av hvor fint det er i lokalene hos NORD.

Bilde av Marte Kvalheim og Kristine Ettestad som var de første som handlet på kundekvelden hos NORD

Bilde av ullpledd fra NORD
Bilde av puter og lampe fra NORD
Bilde av krukker og skåler fra NORD

En annen som benyttet seg av de gode tilbudene på kundekvelden var Ida Kindsbekken Kjeldby. Hun har en liten en i magen, og hadde sikret seg nydelig sengetøy til den lille. – Jeg er stadig innom her og handler gaver, og fine ting til huset, sier hun. Hos NORD har også mange varer til de minste, og det var flere med baby i magen som handlet med seg noe fra barneavdelingen.

Bilde av Ida Kindsbekken Kjeldby på kundekveld hos NORD

Bilde av interiørbutikken NORD
Bilde av interiørbutikken NORD
Bilde av interiørbutikken NORD

Maren og Ckristine var strålende fornøyd med kvelden, hvor det var rundt 70 stykker innom på de to timene de hadde åpent. – Vi er kjempefornøyde! Veldig moro at så mange kom, og vi koste oss veldig. NORD-jentene delte ut i alt 35 goodiebager til de første som handlet, og hadde en travel kveld i butikken. Og at kundene hadde en fin kveld på shopping var det ingen tvil om; lokalene var fylt med godord og ros. Det er fort gjort å føle seg hjemme hos NORD, hvor kombinasjonen av moderne interiørelementer og gjenbruk skaper en helt egen atmosfære.

Bilde fra kassen i interiørbutikken NORD

Bilde av et dekket bord fra interiørbutikken NORD
Bilde av ullpledd fra interiørbutikken NORD
Bilde fra i interiørbutikken NORD

Vi gratulerer så mye med 1 år, og gleder oss med dere på veien videre!