10 ting å gjøre i byen med den du er glad i!

Noe av det viktigste vi kan gjøre er å tilbringe tid med de vi er glad i, enten det er kjæresten, familie, naboen, venner eller hunden. I byen kan man finne på mye forskjellig som både er gøy og givende, her er 10 av våre beste tips.

1. Gå kjærlighetstur
Ut på tur, aldri sur! Hvem har sagt at man trenger fjellsko og sekk for å gå på en ordentlig tur? Start turen ved Strøm og gå den flotte og urbane turen rundt Hjellevannet. I løpet av løypa kan du nyte utviklingen i sentrum både på Klosterøya og Smiøya. Avslutt gjerne turen med en matbit og ett glass på Strøm Mat og Bar eller Lykke Kafe.

2. Kos på Bakkestranda
Flere av byens spisesteder gir deg muligheten til å bestille mat som du kan ta med, så hvorfor ikke ta med pledd, varm drikke og litt mat og nyte lyset på en benk på Bakkestranda.  Det kan man gjøre uansett årstid, bare man kler seg litt.  Her har du oversikt over butikker i byen som selger klær du kan holde varmen i.

3. Spis middag ute!
La profesjonelle lage maten din! Hva med en bedre middag hos f.eks Becks Brasserie , Gamle Skien Restaurant eller La Bodega? Du har mange ulike spisesteder i byen med fristende menyer å velge i. Her har du full oversikt over spisesteder i byen.

Didier på Landmannstorget

4. Sjekk ut byens nye franske bakeri
Didier ligger på Landmannstorget (for tiden under oppgradering) og tilbyr hjemmelaget og nystekte bakevarer, croissanter, franske deilige terter og fersk kaffe. Nyt det urbane livet fra vinduene i bakeriet eller ta med deg hjem og overrask med frokost på sengen.

5. Ta en pub til pub runde
Byen har fått mange flotte barer og restauranter som tilbyr gode drinker og lokalt øl. Hvordan finner man ut hvilken bar som serverer den beste drinken? Jo, ved å ta en pub til pub. På turen kan dere sjekke ut for eksempel Bar, Lundetangen Pub, Barkaden eller den nye rockeklubben Megafon.

6. Romantisk weekend
Thon Hotel Høyers og Clarion Hotell Bryggeparken venter en helg hvor du og din kjære kan dyrke forholdet. Få tid til å pleie kjærligheten, nyt nydelig mat og drikke og ta et avbrekk i den hektiske hverdagen.

Espen mikser en alkoholfri drink på BAR

7. En romantisk båttur
Er du glad i et liv på vannet? Ombord i M/S Victoria kan du senke skuldrene og nyte den fantastiske naturen fra orkesterplass på dekket til kanaldronningen, som kjenner hver sluse og hver minste vik på den 105 km lange Telemarkskanalen fra Skien til Dalen.

8. Len dere tilbake og bli underholdt
Parkbiografen holder i disse dager flere konserter, både på live-stream og live i salen. Det er fullt mulig å bli underholdt av storslagne talenter på scenen og nyte byen også i etterkant.

9. Opplev Handelstorget Live
Fra og med torsdag 18. juni og i hele sommer, er det syden-stemning på Handelstorget utenfor Arkaden, med konserter, minigolf, mat- og drikkeservering.

10. Relax, don´t do it
De aller fleste har behov for å slappe av i stressende tider. Book en time til deg og den du er glad i hos en av byens salonger og unn deg litt velvære. Frisørene på Lie og Liegata Frisørsenter leverer.

Få spesialbehandling av en av frisørene på Lie

Ta turen – Nyt byen!

10 ting du kan bruke Skien By gavekortet til!

Var du heldig og fikk et Skien by gavekort til jul? Dette gir deg utallige muligheter innen shopping, mat og kultur. Men…

Butikker & Servering

Her finner du alle Skiens butikker og serveringssteder. Shop eller spis på en av Skiens mange butikker eller restauranter. Alle Shopping Helse...

Hva skjer?

Her finner du alt av det som skjer i Skien av aktiviteter fremover. Ta turen - Nyt byen! Alle Byens aktiviteter Årlige...