10 ting du kan bruke Skien By gavekortet til!

Var du heldig og fikk et Skien by gavekort til jul?
Dette gir deg utallige muligheter innen shopping, mat og kultur.
Men hvor godt kjenner du egentlig gavekortet?
Vi har laget en liste med 10 ting og opplevelser du kanskje ikke visste du kunne bruke det til.

1. Ta lappen

Lappen er kjekk å ha!
Hos Den Nye trafikkskolen i Skien kan du betale for all undervisning du trenger for å bli gjengens nye sjåfør med gavekortet. Kjekt ikke sant?

2. Synsundersøkelse

Trenger du å sjekke øynene dine?
Hos Lorgnetten kan du både sjekke syn og kjøpe stilige briller med Skien by gavekortet ditt.
Nyttig gave og to fluer i en smekk!

3. Festlig bytur

Et Skien by gavekort er hos Henrik & Kompani en gylden gullbillett om du ønsker deg en helaften med middag, dessert og underholdning. Du kan bruke kortet både i restauranten og på Ibsenhusets arrangementer.
Vårprogrammet for Ibsenhuset er klart. Du finner det HER

4. Kjøp B-varer
Trenger du ny vaskemaskin?
Du kan finne rimelige hvite- og brunevarer hos Jensen Elektriske. De både leverer, monterer og tar med seg din gamle maskin og søpla når de er ferdige.

5. Hår, makeup og bryn

Skal du på byen, i et viktig møte eller på en spennende date? La ekspertene flette, krølle eller sette opp håret ditt, og gjør deg klar for å erobre verden med en lekker sveis. Byen er full av dyktige frisører og en av dem du kan bruke gavekortet hos er Liegata Friørsenter

6. Unn deg en natt på hotell
Thon Hotell Høyers er et særpreget hotell med sjarm og atmosfære.
Fra suiten ser du utover hele byen. Restauranten Brasseriet Madame Blom tilbyr deilig frokost, et godt vinkart og nydelig à la carte meny. Hotellet ligger midt i byen med gangavstand til det meste.

7. Kanalbåten M/S Victoria

Kanalbåten M/S Victoria starter sesongen 18. mai. Senk skuldrene og nyt den fantastiske naturen fra orkesterplass på dekket til kanaldronningen, som kjenner hver sluse og hver minste vik på den 105 km lange Telemarkskanalen fra Skien til Dalen.

8. Trening som nyttårsforsett?
Hos SATS kan du velge blant ulike treningsformer: I studio, sammen med andre i gruppe, spisse formen med unike treningskonsepter eller trene med en personlig trener.
Ta steget og bruk gjerne gavekortet!
9. Hvis god lyd er viktig
Et stereoanlegg eller en hjemmekino er en investering både du og familien din kan ha glede av i mange år. Hos HIFI-Klubben handler alt om lyd og bilde. De har eget lytterom hvor du i fred og ro kan sammenligne produkter før du bestemmer deg.
Bruk gavekortet når du har valgt din favoritt.

10. Er du opptatt av gjenbruk? 

Kanskje har du noen klær som ikke passer lengre eller trenger å fornyes litt. Gjenbruk og re-design er i tiden og hos Bernina strikk og søm får du kjøpt både symaskin og tilbehør og Inger gir deg gratis opplæring.

Gavekortet er en perfekt gave som kan benyttes i alle Skien By sine medlemsbedrifter.

Oversikten finner du HER