Med hjertet i skoa

Er det rart medarbeiderne hos Amundsen er rakrygget og stolte? 118 år med kjærlighet for sko er imponerende.

Når vi skritter over terskelen hos Amundsen sko er det langt fra en gammelmodig 118 åring som møter oss. Snarere tvert imot. Butikken er fresh med moderne innredning, fint lys og merkevarer av ypperste slag. Mot oss kommer eier og driver Knut Harald Andresen. Med et stort smil og hjertelig håndtrykk blir vi ønsket velkommen, heretter går det kun i Knut. – Vi har en folkelig stil her hos oss. Det viktigste er å få kundene til å føle seg vel, alle som går herfra skal ha med seg en god opplevelse, det er i alle fall ambisjonen sier Knut entusiastisk. Alle får et hei og et velkommen når de kommer inn i butikken og like viktig er et takk for besøket. – Slurv her er uakseptabelt sier Knut. Kundene er våre gjester og den følelsen jobber vi med hver dag.

skien-by-a-amundsen-sko-diverse

Butikken på Lie har i høst blitt totalrenovert, i tillegg har de fått inn flere nye merker både for damer og herrer. 
– Vi skal ha noe for alle sier Knut, fra rimelige alternativer til ypperste håndlagde kvalitet. Litt stolt viser han frem en herresko fra Joseph Cheany. Disse er håndsydd i England og fantastiske sko, smiler Knut lurt, samtidig trekker han frem siste nytt for dame i merker som Nude, Michael Kors og tradisjonsrike Palmroth. Her er mye fint å velge i.

skien-by-a-amundsen-sko-1
skien-by-a-amundsen-sko-service

– Vi kjøper inn sko etter lyst ikke budsjett forteller Knut, det gjør oss unike og det skal vi fortsette med forsikrer han. Vi skjønner at han har studert våre skotupper for lenge siden. Mens vi er på besøk må Knut også hjelpe kunder. En av dem passerer forbi med pose i hånda, litt i det fjerne hører vi Knut; – Takk for handelen og gratulerer med fantastiske, nye støvler.Målet er dermed oppnådd, vi får også lyst til å komme igjen.