Bind din egen blomsterkrans!

BIND DIN EGEN
BLOMSTERKRANS!

Hva er vel mer perfekt tilbehør på sommerfesten enn en selvlaget blomsterkrans?

En blomsterkrans i håret gir ordentlig sommerfølelse. At du har laget den helt selv gir deg garantert ekstra komplimenter. Følg tipsene under, så vil du lett klarer å binde din egen vakre blomsterkrans. Ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro, vi viser deg hvordan.

DETTE TRENGER DU

Blomster.
1 stk ståltrådstang
1 rull blomstertape.
1 rull tynn ståltråd.
1 stk taustump
Blomsterkniv/ saks.

1

Klipp alle blomstene og det grønne, slik at de får små stilker på ca 4-5 cm. Bruk også små knupper, det lager liv i blomsterkransen når blomstene er i forskjellige stadier.

2

Ta ståltråden og legg sammen med en hyssingstump med lengde litt lenger enn rundt hodet ditt. Hyssingen fungerer som låsen på kransen, og gjøre den lettere å feste og tilpasse.

3

Snurr på blomstertape rundt hele ståltråden.

4

Basen til kransen er nå klar som en grunnstamme for hva slags krans du ønsker. Romantisk, minimalistisk, fyldig eller smal. Du bestemmer.

5

Start i enden og fest den tynne ståltrådrullen her. Legg den første blomsten på og fest med den tynne ståltrådrullen ved å snurre nedover langs stilken.

6

Legg på flere blomster og grønt videre nedover på samme måte. Husk at du bare trenger blomster på en side av kransen, så pass på at alle blomstene blir festet på samme side.

7

Når du har festet blomster på hele kransen fester du enden av ståltråden.

8

Gratulerer du har laget din egen blomsterkrans.

Tips: Ønsker du å lage blomsterkransen din dagen før festen, dusjer du den med vann og legger kransen i en plastpose i kjøleskapet.

Nå er tiden inne for Sankthans-feiring, bryllup og sommerfest, og da passer det ekstra godt med en herlig blomsterkrans.
Hos Gallefos lager vi blomsterkranser i mange ulike stiler som er varierte både når det gjelder farger og blomster. Nyt en herlig sommer!