Ble ny – i Skien by!

Det var en spent og glad Gunn Hegland som møtte opp hos Studio Marichen, klar for en hel dag med shopping og velvære i Skien. Hun var den heldige vinneren av hovedpremien på kundekvelden hos Sandborg Damekonfeksjon i anledning 60-års jubileumet de feiret for noen uker siden. Sandborg hadde fått med seg et knippe Skiensbutikker på premien; i tillegg til Studio Marichen og Sandborg var det også premier fra Frisørene på Lie, DNA Arkaden og Thon hotell Høyer.

Alle som kom på kundekvelden fikk et lodd, og Gunn stakk av med seieren. Hun ble naturlig nok svært glad, og overrasket.

Også jeg da, som aldri har vunnet noe før.

Dagen startet kl. 09.00 hos Studio Marichen. Her fikk Gunn massasje, ansiktsbehandling og flotte Shellac negler. Jentene på Studio Marichen ga henne også gode tips og råd i forhold til kremer og hudpleie.

bli_ny_vinner_skienby_21
bli_ny_vinner_skienby_22

En vidunderlig start på dagen, jeg bare nyter jeg.

Neste stop var Frisørene på Lie. Her ble vipper og bryn stelt og farget, og hun fikk en fuktighetsgivende shampo og hårkur. Så bar det videre til frisørstolen for klipp og føn, før de la siste hånd på verket med styling og makeup.

bli_ny_vinner_skienby_02
bli_ny_vinner_skienby_03

Gøy å prøve en ny frisør, jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg lærer så mye i dag! Nå har jeg fått så mange gode make-up tips!

bli_ny_vinner_skienby_05

Frisørene på Lie tar godt vare kundene sine og passer på at de får en hyggelig opplevelse i salongen. De er en salong litt utenom det vanlige, siden de også selger smykker og kashmirskjerf .

bli_ny_vinner_skienby_08

Anne hos Sandborg stod så klar for å hjelpe Gunn med å finne den rette kjolen, en som kan brukes til både fest og hverdags. Jentene hos Sandborg er virkelig gode på å se hva som passer til kundene sine. Gunn prøvde flere fine antrekk, men vi ser når den rette kommer på – hun kjenner at denne er kjolen hun skal ha, og stråler med hele seg.

bli_ny_vinner_skienby_13
bli_ny_vinner_skienby_14

En ny kjole trenger selvfølgelig nye pensko, så vi blir med ned til DNA Arkaden. Her får hun gode råd om riktig valg av lester og andre viktige ting ved kjøp av sko med heler. Gunn faller til slutt for et par lekre sorte pumps, som ikke bare var fine å se på, men som støttet foten godt, og kan bli med på en helaften.

bli_ny_vinner_skienby_25
bli_ny_vinner_skienby_26-29

Gunn er en stilsikker dame med god utstråling, men nå fikk hun en ekstra glød, og syns selv hun har hatt en uforglemmelig dag.

bli_ny_vinner_skienby_17
bli_ny_vinner_skienby_18

Jeg gru-gledet meg litt, spesielt til fotograferingsdelen, men alt har vært så fint, og det har jo bare vært en helt vidunderlig dag. Å få oppleve så mye på én dag – det er ren luksus!

Kvelden ble avsluttet med en nydelig middag for to på Thon hotel Høyer, der en nyfrisert og nystelt Gunn kunne vise frem et splitter nytt antrekk – ny fra topp til tå, i Skien by.