Bli sommerfresh hos Studio Marichen

Her, hos Studio Marichen, kan du virkelig ta den helt ut og skjemme bort deg selv eller en du kjenner. For her får du alt av behandlinger fra topp til tå under ett og samme tak. Len deg tilbake i en av frisørstolene og få hår farget og klippet mens du venter på en deilig massasje eller fotbehandling. Topp det hele med vippeextention og shellac på neglene så er du virkelig klar for en sommerkveld ute!

_DSC1887

Jentene hos Studio Marichen er en sammensveiset, internasjonal gjeng som kommer fra mange ulike verdenshjørner. De sitter på bred kompetanse og følger hele tiden med på hva som rører seg i trendbildet, slik at de til en hver tid kan tilby deg de mest aktuelle behandlingene. De setter alltid av god tid så du virkelig skal kunne koble av og nyte litt “meg-tid”. Studio Marichen tilbyr skreddersydde pakker for brud, og venninnekvelder eller utdrikkningslag etter avtale.

_DSC1919

Vi har fått jentene hos Studio Marichen til å fortelle litt om hverandre, slik at du kan bli bedre kjent med dem og behandlingene de tilbyr:
skien-by-bli-sommerfresh-hos-studio-marichen-elisabeth
Elisabeth – Daglig leder. Elisabeth tar seg av de administrative oppgavene hos Studio Marichen og er den som har dialog med kundene. De andre jentene beskriver henne som en blid og positiv jente og en god kundebehandler – alltid rettferdig, tydelig og løsningsorientert. Trives best på den franske rivieraen med et glass rosevin.

skien-by-bli-sommerfresh-hos-studio-marichen-camilla
Camilla – Fotterapeut. Hun er autorisert helsepersonell som har kompetanse på fottøy, gangmønster og sykdommer som har innvirkning på føttene. En jente med mye humør. Viser stor omsorg for kundene og finner på mye tull og tøys.

skien-by-bli-sommerfresh-hos-studio-marichen-marianne
Marianne – Frisør og eier. Marianne er en nøye frisør som er svært dyktig i sitt fag. Kollegene beskriver henne som en sprudlende person som engasjerer seg i kunden og brenner for faget. Marianne er den eldste og sprekeste av jentene. Hun sykler til og fra jobb hver dag, ca 16 km. Året rundt, både sommer og vinter!

skien-by-bli-sommerfresh-hos-studio-marichen-patricia
Patrycja – Frisør. Patrycja er fra Polen. Hun er god på farger og ombre, og har jobbet i teknisk team hos Wella hvor hun fikk knallgode tilbakemeldinger. Patrycja legger også shellac. Hun er en positiv person, perfeksjonist i sitt fag og har høy yrkesstolthet. Patrycja er også en kreativ sjel som liker å tegne og male, gjerne portretter.

skien-by-bli-sommerfresh-hos-studio-marichen-carolyne
Carolyne – Frisør. Carolyne er den nyeste frisøren hos Stuido Marichen. Hun er fra Kenya og har tatt utdannelse både i Kenya og Norge. Carolyne er veldig god på fletteteknikker, dreads, fletter med løshår og håndterer afrikansk hår svært godt. Hun gjør også anti-permanent, hårfjerning, piercing og permanent make-up. Hun er spesielt god på å tatovere øyebryn. Carolyne er en festlig, rolig og behagelig jente som byr på seg selv. Hun er en ivrig hobbyfotograf og elsker å ta bilder av soloppganger og solnedganger.

skien-by-bli-sommerfresh-hos-studio-marichen-helene
Helene – Frisørlærling. Helene er 18 år og kommer fra Drangedal. Hun er dame- og herrefrisør og har 1 år igjen av lærlingtiden. Hun er blid, rolig, pliktoppfyllende og behagelig. Helene lider av veldig dårlig stedsans. Hun syntes alt er litt stort og “skummelt”. Hun kommer jo fra Bostrak 🙂

skien-by-bli-sommerfresh-hos-studio-marichen-sylvia
Sylwia – Hudterapeut. Sylwia er fra Polen. Hun koser seg for tiden hjemme i mammaperm, men gleder seg til å komme tilbake i høst. Hun legger negler, både gelè og shellac. Hun gjør også hårfjerning, permanent makeup og vippeextention. Sylwia er veldig populær og har mange faste kunder. Hun er den mest elegante av gjengen. Alltid velstelt med en liten perfeksjonist inni seg. Sylwia elsker å jogge.

skien-by-bli-sommerfresh-hos-studio-marichen-olga
Olga – Hudterapeut. Olga kommer fra Moldova. Hun tilbyr brasiliansk voks, vippeextention, fotpleie og spa-behandlinger. Hun legger også negler. Olga er veldig nøye og dyktig, og har et svært høyt kunnskapsnivå på produkter. Hun har mye humor, er blid, arbeidssom og positiv. Olga spiser og drikker bare grønne, økologiske og sunne matvarer.