Lever av å levere

Blomquist på Lie er en sjarmerende sjeldenhet blant elektrobutikkene. Bli med inn og oppdag en service du ikke visste fantes.

Det vrimler av folk i butikken og praten går usedvanlig lystbetont mellom kundene og de ansatte. Vi er på besøk hos Blomquist på Lie, en sjarmerende sjeldenhet blant elektrobutikkene. Nicolai Wagner Nielsen, eller “Nicco”, er yngstemann på laget. Nicco er stolt av å ha kunne ta seg frihet på jobben til å yte god service. – Noen av de yngre kundene har fått seg en skikkelig aha-opplevelse når de opplever nivået på servicen vår, og samtidig selger varene våre til like lave priser som de største elektroforhandlerne.

skien-by-blomquist-lie-lampe-1
skien-by-blomquist-lie-lampe-2
skien-by-blomquist-lie-lampe-3

Vi går gjennom butikken og inn på kontoret der Petter Blomquist, Kirsten Blomquist Nygård og hennes bror og daglig leder Oddbjørn sitter å snakker lystig om noe. Vi blir tilbudt å sette oss bak det største skrivebordet som om det var vi som var sjefene. Herlig uhøytidelig.
På veggen bak oss henger et maleri av tidligere daglig leder Sverre Reinholdt Blomquist, malt av selveste Jan Petter Bratsberg. Vi ber om å få høre en kundehistorie, hvorpå Petter forteller: – Det er masse historier. Her forleden var det ei jente innom som hadde bestilt hjemkjøring av et kjøleskap hos en annen butikk. Det endte med at gutta fra butikken snudde i trappen da de fikk vite at hun bodde i fjerde etasje. – De hadde en grense på tre etasjer. Dette ville aldri skjedd hos oss! Vi reiste hjem til henne og fikk jobben gjort, sier Petter og smiler.

skien-by-blomquist-lie-julegaver
skien-by-blomquist-lie-lampe-5

Samarbeidet de har med Euronics gir dem det beste fra to verdener: De får avtaler om markedets beste priser på varene, og samtidig har de full frihet til å gjøre som de vil på servicesiden. Slik er det ikke hos de konkurrerende kjedene. Når du handler hos Blomquist kan du be dem om å komme hjem til deg og montere utstyret, og samtidig demontere det gamle og det med til gjenvinning. Blomquist er forresten spesialister på lamper og belysning, og butikken bugner over av herlige lamper i alle fasonger. Spør dem om hvordan de kan lyse opp hos deg i jula, så får du nok et godt svar!

Det oser av herlig arbeidsmoral og ståpåvilje hos Blomquist i Mælagata 1. Dette skaper en god sirkel som kommer både kunder og ansatte tilgode – folk blir rett og slett fornøyde. Det kan fort gå inflasjon i uttrykket “hyggelig handel”, men her får du det. Ta turen innom og få deg en ekte handleopplevelse du også!