Blomstrende liv på Lietorvet – Floriss

Besøk floriss.no eller følg @florisslietorvet på Instagram.
Besøk floriss.no eller følg @florisslietorvet på Instagram.
Midt i hjertet av Lietorvets nyoppussede lokaler, finner vi som alltid den grønne lunga. I begivenhetenes sentrum står den alltid like rolig og sindige Johanne Nystedt.

Sammen med mannen Per, er de 4. generasjons blomsterhandlere, og lidenskapen for blomsterfaget er like sterk som det innbydende havet er farger og deilig, frisk lukt av friske blomster.

Stolte og historiske
Johanne og Per drev den aller første butikken i Floriss-kjeden og det er de tydelig stolte av. Kjeden gir dem tilgang på de beste blomstene til de beste prisene. Leveringer flere ganger i uka sikrer dem et friskt vareutvalg til enhver tid, og dermed også det aller beste sluttproduktet til kunden. I tillegg er hele Floriss en del av Interflora, som er en formidlingstjeneste.

Auracaria stuegran, svibel
Grenroser, eukalyptus

Gode tips
– Vi lager buketter og dekorasjoner til alle anledninger, men vi kommer gjerne også med tips til hvordan kunden selv kan pynte opp selskapsbordet – kom gjerne innom for tips!, smiler Johanne. Hun viser oss noe av det de selv bruker i dekorasjonene sine. Moser, kongler, kvister og bark spiller blomstene enda bedre uten at det blir kunstig. I tillegg henger også ulike dekorasjonselementer i børsta gull, sølv og selvsagt rødt, klart til juleblomstene.

Sosialt ansvar
Floriss satser på sosialt ansvar; For hvert Araukariatre som blir solgt, blir et nytt tre plantet i Kenya. I tillegg har vi Roser med mening, hvor en del av inntektene fra rosesalget går til å sikre arbeidsplasser for Masaikvinner i Kenya. Det aller nyeste er nå at de skal ta betalt for posene. Ikke for å tjene penger, disse pengene skal gå til Leger uten grenser. Johanne er helt klart stolt av dette arbeidet.

Les mer om dette samarbeidet i lenkene nedenfor:

Kjøp et tre – Plant et tre

Roser med mening

Leger uten grenser

De er totalt fem fagutdannede blomsterdekoratører og en lærling på bruket som har det travelt gjennom hele året, men det tar seg naturlig nok kraftig opp i intensitet nå mot jul. Vi formidler deres blomsterhilsen med Interflora til stort sett hele verden, men pass på å være ute i god tid nå før jul, er Johannes oppfordring. – Ring, mail eller gå inn på nettbutikken lietorvetblomster.no

Vil du se hele julekolleksjonen, forslag til hvordan du kan pynte selskapsbordet eller andre gavetips?
Besøk floriss.no eller følg @florisslietorvet på Instagram.