Brilledag hos N.J. Opsahl

I Holbergs gate 4, innenfor dørene hos den tradisjonsrike familiebedriften N.J Opsahl var det i dag duket for en spennende brilledag. Marit og Rolf Opsahl, ønsket oss velkommen, og Per Brekke fra Trend Optikk var på plass sammen med stylist Hilde Ottem. Sammen hjalp de fornøyde kunder å finne sin stil, og den rette brillen. Det var et imponerende utvalg Per hadde med seg, virkelig noe for enhver smak, og det var høstens brillenyheter som stod i fokus idag. Hilde, som har jobbet selvstendig som makeup-artist og stylist i 15 år, hadde mange gode råd og innspill, og både kunder og betjeningen fikk med seg flere gode stylingtips på veien.

skienby_opsahl
skienby_opsahl1
skienby_opsah3
skienby_opsahl4
Per Brekke og Hilde Ottem.

Det var mange som benyttet anledningen til å komme innom idag, også Eli Moksnes og Reidun Siljan, som begge fikk handlet og slått av en prat med oss.

Det er så fint å kunne bruke sentrum, sier de. Vi syns det er koselig i all slags vær, flere må komme seg ut og bruke sentrumsbutikkene.

skienby_opsahl5
skienby_opsahl6
skienby_opsah6
Og Skien viste seg fra sin aller beste side i dag, strålende solskinn og ikke for kaldt vær – noe de besøkende på brilledagen var storfornøyd med.

Det er 5 x Opsahl som jobber her, og Unni Lofstad, sier Marit.

skienby_opsahl7
skienby_opsahl8
Marit og Cecilie.
skienby_opsahl9
skienby_opsahl10
Rolf og Alexander.
Og idag var hele familien Opsahl i sving samtidig, som en ekte familiebedrift seg hør og bør. Søster og urmaker Jeanette Opsahl kom også innom. Hos N.J Opsahl finner du også klokker i alle størrelser og varianter, alt fra søte barneklokker, trendy veggklokker til nostalgiske veggur. Det er også et stort utvalg kikkerter, så ta turen innom!