Delta Bilpleie – Alt for din bil

Endelig kan du få «All inclusive» for bilen din her i Grenland. Delta Bilpleie åpner nemlig i parkeringshuset på Arkaden.

– Vi gleder oss vanvittig, sier daglig leder Erfan Shateri, og setter i gang å fortelle. – Jeg har så stor tro på dette konseptet, og veldig tro på utviklingen av Arkaden, derfor tør vi satse. Vi ønsker å tilby kundene våre et produkt du frem til nå ikke har fått her i Skien eller Grenland.

Og det er ikke småtteri du kan få hos Delta. – Vi utfører alt innen bilpleie fra enkel vask til lakkforsegling, forklarer bilpleieren stolt, men du trenger altså ikke kjøpe hele pakken, det går an å bestille kun vask, tilføyer Shateri. – Uansett så gir vi din bil den beste behandlingen med de beste produktene på markedet.

Men en ting er selve bilpleien, det som gjør Delta unikt er samarbeidet med flere andre i bilbransjen, det gjør at de kan tilby en totalpakke. – Uten ekstra tid for deg som kunde fikser vi både EU- Kontroll, reparasjoner, dekkhotell, nye felger og dekk, lakkering av små og store skader, skift av frontrute og steinsprutskader. Vi har fantastiske samarbeidspartnere Mekonomen, Quick Car Fix, Jons Dekk & Felg og Hurtigruta Carglass, sammen blir vi krutt, ler Shateri.

Erfan Shateri har en klar oppfatning av hvordan de skal lykkes. – God service, enkelt og effektivt for kundene.
– Vi ønsker å lage et konsept hvor vi gjør hverdagen enklere for våre kunder. Det betyr at hvis du ønsker det tilbyr vi også å hente bilen din og levere den tilbake etter endt behandling. I mellomtiden kan du få gratis leiebil, smiler Shateri. – Vi har lang erfaring og et godt rykte i denne bransjen, det gjør at vi med stolthet kaller oss proffe innen bilpleie, dessuten gir vi deg som kunde en garanti uansett type jobb. Vi skal gjøre vårt beste fra morgen til kveld for å gi kundene perfekt kvalitet på jobben. Vi tar oss av din bil når du er på handletur, eller mens du er på jobb. Vi gleder oss til å ta imot alle nye kunder, smiler Shateri.

Ja, hvem vil vel ikke ha en skikkelig behandling på sin bil til jul. Skynd deg og bestill, snart er gutta i gang.