“Din tur til å skinne” med Jan Thomas

jan-thomas-topp

 

Fra Skien til Hollywood og tilbake – nå som Norges mest kjente stylist. 21.oktober kan du bli med Jan Thomas når han nå inviterer til damenes aften. Hvordan få den den perfekte makeup, hvordan skape en fantastisk look, moteshow, handlegate og mye moro.

I showet ”Din tur til å skinne” tar Jan Thomas deg med på en personlig reise fra oppveksten i Skien, til livet i Hollywood og tilbakekomsten til Norge. Nå er det 12 år siden han kom hjem og ble Norges mest kjente stylist. I tillegg vil Jan Thomas lære deg å legge den perfekte makeupen, og vise deg steg for steg hvordan skape en fantastisk look!

Moteshow

Kvelden avsluttes med moteshow hvor lokale butikker i Skien vil vise deg høstens og vinterens trender. Det vil bli en egen handlegate med sentrumsbutikkene som byr på gode tilbud hele kvelden, en liten smakebit servert av Henrik & Kompani, bar for salg av bobler og annet godt drikke samt DJ som lager den gode stemningen.

Goodiebag

Arrangementet passer for kvinner i alle aldre, så få med deg en inspirerende og morsom kveld sammen med Jan Thomas. Alle påmeldte vil også motta en eksklusiv goodiebag!

 

Program

Kl 18.00           Dørene åpnes. Servering av velkomstdrikke (inkludert i inngangsbilletten)

Kl 19.00           Foredraget “Usminket” med Jan Thomas

Kl 20.00           Lær å legge den perfekte makeup

Kl 21.00           Moteshow

Kl 21.40           Festen fortsetter med DJ i foajeen

Peer Gynt-salen kl 19.00. Dørene åpner kl 18.00.

Bestill billetter her>