Eiendommelig suksess

Det startet med to bankende miljøhjerter. Nå ønsker Ragnhild og Anne Katrine velkommen til Unwrapped – en løsvektbutikk med grønt utvalg. Bli med og gjør en forskjell ved å handle emballasjefritt og bærekraftig i sentrum.

PrivatMegleren Kvelland & Partnere kjenner sitt nedslagsfelt. Det er essensielt i den rådgivende rollen som eiendomsmegler. Jobben handler om å fremheve særegenheter ved hver enkelt bolig, slik at den blir så attraktiv som mulig for potensielle kjøpere. «Kort sagt skal vi gjøre boligen din til den beste utgaven av seg selv», sier daglig leder Thomas André Hansen.

Vi vil rette en stor takk til alle kundene som så langt har vist oss tillit…

Thomas André Hansen, daglig leder

Gjennom 10 år i Grenland har PrivatMegleren Kvelland & Partnere opparbeidet et solid grunnlag for å få til nettopp det. «Vi vil rette en stor takk til alle kundene som så langt har vist oss tillit og gitt gode skussmål. Det gjør at vi stadig åpner nye dører på eiendomsmarkedet i Telemark», påpeker Hansen.

Vinneroppskrift
PrivatMegleren er Norges tredje største eiendomsmeglerselskap med kontorer over store deler av landet. Som franchisetaker er PrivatMegleren Kvelland & Partnere avhengige av å skreddersy sin egen hverdag og jobbe knallhardt for å lykkes. De er ett av kontorene som har utmerket seg ved å oppnå god vekst hvert år.

Vinneroppskriften er dyktige eiendomsmeglere i kombinasjon med et av bransjens mest effektive markedsføringsverktøy. KLiKK gjør det mulig med skreddersydd annonsering til alle målgrupper ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring. «Vi har enerett på denne markedsførings-plattformen i Norge, og opplever at den gir svært god respons i arbeidet med å nå potensielle kjøpere», utdyper Hansen.

Boligdrømmer
Privatmegleren Kvelland & Partnere fungerer på mange måter som boligens reklamebyrå. De følger ingen standard mal, men jobber knallhardt med enhver annonse og markedsføringspakke. «For oss er hver enkelt bolig unik. Det perspektivet skal vi videreformidle. Vi har stor respekt for at yrket vårt handler om å oppfylle boligdrømmer. Derfor jobber vi også med de beste innen styling og foto», sier Hansen.

Hva du selv gjør i forkant av et boligsalg har også stor betydning for resultatet. Et godt råd er å se boligen gjennom en potensiell kjøpers øyne. Ikke lås deg til din emosjonelle tilknytning til leiligheten, hytta eller huset, men tenk totalinntrykk og lytt til tilbakemeldingene som megleren kommer med.

Ny hverdag
PrivatMegleren Kvelland & Partnere kan se tilbake på et rekordår. Da Norge stengte ned i mars, snudde de seg raskt for å tilby digitale visninger og prospekter. På den måten får kundene det samme produktet, men i et nytt format.

«En-til-en kontakt med kundene våre er en selvfølge, men vi gjennomfører gjerne møter på Skype eller Teams hvis ønskelig. Avtaler og kontrakter signeres digitalt», forteller Hansen.

«Vi i PrivatMegleren ønsker alle en riktig god og fredfylt jul. Du finner oss midt i Skien sentrum».