EN GAVEPAKKE for enhver bedrift

Ingen jul uten julepost. Med Bypost kan små og store bedrifter spare penger på porto. Byposts trivelige bud henter og bringer post etter avtale, slik at du kan senke skuldrene i julestria.

Du har kanskje lagt merke til dem? De mange Bypost-bilene ruller på veiene i Telemark hver dag. Bak rattet sitter faste bud i velkjente uniformer. Posttjenesten ble etablert i 2006, og har som mål å redusere porto-kostnadene og gjøre posthverdagen enklere for store og små bedrifter. Gründereventyret startet med to biler på veiene i Grenland. Nå er tallet oppe i 55 og Bypost er kåret til Gasellebedrift i Telemark fire år på rad. Tjenesten kommer virkelig bedrifter til gode når juleposten skal sendes. «Vi hjelper deg å spare både tid og penger», forteller daglig leder Terje Moen.

Spar porto-penger
Lyder det fristende å vinke farvel til både frimerker og frankeringsmaskin? Bypost kan frankere all posten din året rundt. Du trenger ikke lenger egen frankeringsmaskin og kan glemme dyre service-og leasingavtaler. Dessuten står trivelige Bypost-bud parate til å hente og bringe brev
og pakker ved behov. Hos Bypost kan du få hjelp til hele eller deler av posthåndteringen, alt ettersom hva du trenger. En gavepakke for enhver bedrift – ikke minst i den travle førjulstiden. I Norge har vi sendt julekort i over 120 år. Det er en kjent og kjær tradisjon, men for mange bedrifter er det en lettelse å slippe selve utsendelsen.

Skal du sende julebrev på vegne av bedriften din?

Tommy Myhre, Bypost-sjåfør

BYPOST-kassen
Skal du sende julebrev på vegne av bedriften din? Da er Bypost-kassen ideell for deg. Postkassen er plassert flere steder i Skien – på Lietorvet, Bypost Grenland på Kjørbekk, Felleskjøpet på Arkaden, Klosterøya og i Rødmyrsvingen. Legg brevene
sammen med en strekkode du får tilsendt på forhånd, så ordner Bypost resten for deg. Kassene tømmes daglig og du blir etterfakturert for portoen. En enkel og behagelig løsning i en hektisk hverdag.

Mye eller lite
Bypost er til for både store og små bedrifter. Mye eller lite post, det spiller ingen rolle. «Vi er i nærheten hver dag og hjelper kundene våre med alt av posthåndtering. Målet er å gjøre hverdagen enklere og rimeligere for alle som bruker oss», forteller Terje.

Kanskje drømmer du om en enklere hverdag også etter julekjøret?
Bypost tømmer postboksen din,leverer inngående post og henter utgående post. De tilbyr også rimelig og effektiv distribusjon av bedriftspakker med sporing. Bedriften har kunder i mange bransjer og skreddersyr gjerne en avtale til nettopp deg.

Alt du trenger å vite om BYPOST finner du her