Et slag for utelivet

Gutta i Jimmys vil få med seg folket ut. Daniel Christensen og Eirik Madsen driver Jimmy’s sammen. De to engasjerte guttene vil at folk i Skien skal ut å kose seg oftere. De ser til resten av Europa der kulturen for å bruke byen er en helt annen. – I Europa strømmer folk til byene, forklarer Daniel, slik skulle vi gjerne hatt det også. Restauranteierne tenker seg litt om før de fortsetter.

skien-by-jimmys-mat-servering-diverse-1
skien-by-jimmys-fasade

– Prisene har nok mye av skylden for at folk sitter mer hjemme her. Med Jimmy’s ønsker guttene å gjøre noe med nettopp dette. – Vi fokuserer på god smak, store porsjoner og bra priser, forklarer de, og så vil vi at folk skal ha råd til å komme tilbake, sier Daniel bestemt. Selv om det er fokus på pris skortes det ikke på bruk av gode råvarer forsikrer guttene. – Et godt eksempel er den ujålete lokale klassikeren biffsnadder. – Dette er ikke varianten du får på gatekjøkkenet. Her bruker vi nemlig både indrefilet og mørbrad, forteller Eirik Madsen tydelig stolt.
Jimmys er mer enn en vanlig restaurant. –Vi vil tilby gjestene våre noe spesielt i helgene forteller Daniel, vi vil gi dem mulighet til å møtes og ha det hyggelig fra lunsjtid til sene nattetimer.

skien-by-jimmys-mat-servering
skien-by-jimmys-mat-servering-diverse-1

I helgene er Jimmys åpent til 02:30 så har du tid etter en bedre middag er det bare å bli med inn i nattetimene. De engasjerte driverne vil gjerne ha gjestene med seg inn i natten, derfor er det ofte underholdning på programmet. – Følg med i sosiale medier, der legger vi ut happenings og underholdning når det byr seg, sier Eirik. Han er selvutnevnt spesialist på varene i baren, og trekker frem samarbeidet de nylig har inngått med Telemark Mikrobryggeri. – Det er kjempegøy å ha det lokalet ølet her hos oss, vi serverer både fra tappekran og flasker. Det er ganske populært, sier han med et smil.

Ved siden av mat og drikke er også musikk viktig for Jimmys. Eierne har satset på lydanlegg av kraftigste sort og bruker lokale DJs med over 30 års erfaring i utelivet. Det hender også det blir musikk mens folk spiser. Forleden fikk Tollboden besøk av trompetist Peder Øiset som spilte for middagsgjestene. – Han endte opp med å stå på ett av bordene og spille til publikums store begeistring, det var skikkelig gøy nikker de to guttene samstemte. Eirik verdsetter variasjonen av folk som kommer innom. Du treffer folk av alle slag – forretningsreisende, venninnegjenger, danseglade, de som sitter en kort stund og de som blir hele kvelden. På Jimmy’s er det god takhøyde og plass til alle! – Velkommen, sier guttene i kor.