Fashion Saturday

En pust av storby feide over Handelstorget lørdag 13. mai og forvandlet byen til en motemetropol da tidenes første Fashion Saturday gikk av stabelen. Værgudene var ikke på vår side og bød på en grå og regntung himmel, men fargerike sommerantrekk, sprudlende modeller, funky musikk og et flott publikum bidro til god stemning og liv på torget.

Her får du et tilbakeblikk fra dagen gjengitt i bilder.

Mariette Røed Torjussen var invitert til å åpne showet med sin nye kolleksjon. Mariette er en anerkjent norsk klesdesigner og flere norske kjendiser og også superstjerner fra Hollywood bærer hennes kjoler.

Makeupartist og hårstylist Tomas Erdis delte med stor entusiasme ut gode råd og tips innen hår og makeup. Han stod også for stylingen av dagens modeller.

Byens butikker viste frem et utvalg av våren og sommerens kolleksjoner. Totalt var det 40 modeller i sving under lørdagens show, og publikum ble presentert både damemote, herremote, barneklær og sportstøy. Deltagere på moteshowet: Frk. Hansen, Gyllenlakk, Coco Skien, m:, Prikken Over, Trend Sko, Cubus, Sport 1, Else Maries Undertøysforretning, Alliance Optikk og Boys of Europe.

Kanskje fant du et nytt antrekk som kan friste? Byens butikker er nå fulle av herlige nyheter.