Fredrik & Pernille tester: Lekeplassen på brygga!

Det er mange flotte muligheter for aktiviteter for barna i Skien sentrum. Noen kjenner nok de fleste til, men kanskje det finnes steder eller arrangementer du ikke har tenkt på å la barna utforske? Vi starter nå en serie med artikler hvor vi tar for oss noe av det Skien har å by på for de litt yngre barna, og først ut er lekeplassen på brygga.

lekeplassen_brygga2
lekeplassen_brygga3

I fjor sommer kom den flotte lekeplassen på plass i Bryggeparken, som består av huske, klatretårn, trampoliner og andre lekeapparater. Pernille (6 år) og Fredrik (5 år) er to aktive barn som er veldig glad i å få herje fritt på egne premisser, og lekeplassen er perfekt til nettopp dette. Det var mange barn som boltret seg i sola denne dagen, men det var alltid noe ledig de kunne leke med, og god stemning blant alle barna.

lekeplassen_brygga4
lekeplassen_brygga5

Det er rikelig med sitteplass rundt lekeplassen for foreldre som vil slappe av og nyte sola, for ikke å glemme muligheten til å sitte på kafé og spise lunsj mens de litt større barna leker. Lekeplassen gjør også Bryggeparken til et naturlig samlingspunkt for barnefamilier, og i sommer har det vært masse folk & liv, og fornøyde barn som kan kombinere leketid og ispause i sommersolen. Med kort vei til byens butikker & parkering er det ypperlig å avslutte en handlerunde med lek & moro.

Jeg likte best klatrestativet, og huska! Men trampolinene var også gøy, sier Pernille.

lekeplassen_brygga6

lekeplassen_brygga7
lekeplassen_brygga7

Hva jeg likte best? Ehmmm, jeg likte best den snurre-rundt-greia, den var skikkelig gøy, sier Fredrik.

lekeplassen_brygga8
lekeplassen_brygga9
lekeplassen_brygga10
lekeplassen_brygga11

Det var helt tydelig at ungene syns det var stas, de lekte og løp i skytteltrafikk mellom kaféen vi satt på og lekeplassen, for drikkepauser og engasjerte referat fra hva de gjorde og fikk til. Vi konkluderer med at lekeplassen er midt i blinken for barn i 5-6 års alderen, og også både yngre og eldre barn som virkelig koste seg med de forskjellige lekeapparatene.

{ Alle klær i artikkelen er fra Cubus på Arkaden. }

Neste artikkel i serien: Fredrik & Pernille tester ut teaterlivet, med Jorda rundt på 80 dager på Teater Ibsen!