Gallefos feirer 5 år

Å komme inn døra til Gallefos er som å komme inn i en blomsterbutikk i København. En personlig og sjarmerende oase av blomster, pynt og kreative oppsatser. Det er umulig å ikke komme i vårstemning!

Til helgen fyller Gallefos 5 år. Det feires med rød løper og gode tilbud fredag 6.3 og lørdag 7.3.skien-by-gallefos-feirer-5-ar-utenfor

For 5 år siden startet Siri Gallefos sin egen blomsterbutikk i Skien sentrum sammen med mammaen sin, Aslaug. Etter flere år i blomsterbransjen mente de det var på tide å starte for seg selv. De trives godt i Skien by og opplever at utviklingen går i en positiv retning. De får mange hyggelige tilbakemeldinger på hvor koselig butikken er, og de får mye skryt for inngangspartiet.

skien-by-gallefos-feirer-5-ar-jentene
skien-by-gallefos-feirer-5-ar-blomstergrupper

I løpet av de fem årene Gallefos har drevet, har de gått fra å være 2 til 5 ansatte. I butikken jobber Ann Kristin, Celine, Anette, Siri og Aslaug. Jentene er opptatt av fag, kvalitet og detaljer. De leverer dekorasjoner/oppsatser/blomster til dåp, konfirmasjon, bryllup og begravelser, og man kan se at de legger hjertet sitt i alt de lager.

skien-by-gallefos-feirer-5-ar-butikken2
skien-by-gallefos-feirer-5-ar-dekor

Jentene på Gallefos oppfordrer Skiens befolkning til å bli mer bevisste på å bruke Skien sentrum. De mener selv at Skien by har mye bra å by på. Siri håper på at den positive utviklingen fortsetter, og at de om fem år feirer sitt 10 års jubileum på samme sted.

skien-by-gallefos-feirer-5-ar-krans

skien-by-gallefos-feirer-5-ar-kunde
skien-by-gallefos-feirer-5-ar-blomster