Gled en familie i jula!

Hos Rema 1000 på Arkaden står det en litt spesiell handlevogn. I denne vogna kan du nemlig legge varer og bidra til at en familie får en litt finere jul.


omvendt-julenisse-handlevogn

Det er i desember satt ut handlevogner i ulike butikker, hvor du kan legge igjen ditt bidrag til familier som trenger det. Rema 1000 på Arkaden er en av butikkene som er med i dette prosjektet, kalt “Omvendt julenisse.” Handlevogna er fyllt med alt fra pepperkaker, julegodter og kaffe til telys og servietter.

“Jeg synes dette er et flott tiltak, og håper mange vil bli med på å fylle vogna!” sier Lene på Rema Arkaden.

Alt blir tatt godt i mot, men det oppfordres til å legge igjen litt sunne matvarer og husholdningsprodukter i tillegg til julekosen. Ta med barna, la de få plukke seg ut et par ting hver som de kan legge i vogna, og gjør det til en hyggelig greie!

Vogna står fremme til lørdag 20. desmber.

“Det er gledelig og se hvordan mennesker ønsker å hjelpe mennesker, i en tid i livet da ting ikke er helt enkelt,” sier mannen bak prosjektet, Runar Abrahamsen.

“Omvendt julenisse” samler også inn brukte leker og ting som ikke brukes lenger. Dette blir pakket inn og levert til barn som ikke er så heldige i jula.

Les mer om prosjektet her!