Velkommen til Telemarks råeste Næringspark

Vil du ha kontor med utsikt til elven? Snart kan drømmen gå i oppfyllelse!

Vi befinner oss på Nenset og Grenland Næringspark, nærmere bestemt midt mellom Skien og Porsgrunn, perfekt beliggenhet mener Per Stian Dahle, styreleder i Grenland Invest som eier området. – Mange bedrifter har kunder både sørover og nordover i fylket da er dette et topp sted å være, sier Per Stian med et smil. Grenland Invest har gjennom flere år utviklet Grenland Næringspark på Nenset. I dag er den på hele 16 000 kvadratmeter og huser 500 arbeidstakere. – Det har blitt en flott næringsklynge, forteller Per Stian, det er omtrent like mange arbeidsplasser som på Klosterøya, og flere skal vi bli, fortsetter han.

skien-by-grenland-invest-naeringspark-per-stian-dahle
skien-by-grenland-invest-naeringspark-lokaler

Styrelederen forteller om ekspansive planer fremover. – Vi skal bygge 10 000 nye kvadratmeter ned mot elva, det blir topp moderne næringslokaler med fantastisk utsikt sier Per Stian entusiastisk. – Her blir det plass til 500 til, håpet er byggestart allerede til høsten, vi gleder oss. I dag er det smekk fult over hele næringsparken, men fortvil ikke sier Per Stian med et smil, – er du interessert så ta kontakt, vi er alltid opptatt av å finne en løsning. For Grenland Invest konsernet, som eier og driver Næringsparken, er det to hovedområder de har fokus på, fleksible løsninger og energieffektiv drift.

skien-by-grenland-invest-naeringspark-lokaler-1

– Vi legger til rette for fleksible løsninger for våre kunder sier Per Stian og forklarer; – Noen vokser og noen blir mindre, vi har løsninger som tillater at endringer skjer, vi er tett på kundene våre hele tiden slik at vi kan tilpasse lokalene etter behov og ønsker. Miljøaspektet er også viktig for Grenland Invest. – Vi har et fantastisk drifteteam hos oss, de har høy kompetanse på energieffektive løsninger, sjefen selv er trolig blant Norges beste på akkurat det området, forteller Per Stian stolt. – Innsatsen på dette området har redusert kostnadene til kundene våre dramatisk de siste årene. – Vi har også tilrettelagt for flere miljøvelige tiltak, fortsetter Per Stian, vi har mange ladestasjoner for el-biler, vi har mange sykkelparkeringer og selvsagt et flott garderobe og dusjanlegg for de som kommer syklende til jobb.

skien-by-grenland-invest-naeringspark-stein-ove-dag-arve
skien-by-grenland-invest-naeringspark-teknisk-ipadx

Grenland Invest er et solid selskap med gode økonomiske muskler. – Det betyr at vi kan være mer fleksible sier Per Stian, samtidig blir vi en trygg partner for alle leietakerne hos oss. Det offensive selskapet har flere spennende prosjekter på blokka. – I disse dager planlegges et stort prosjekt på Vestre Brygge i Porsgrunn, det er tidligere Porsgrunn Mekaniske. – I prosjektet har vi en god samarbeidspartner og målet er å bygge rundt 200 leiligheter med utsikt utover vannet. – Det kommer til å bli en ny, fantastisk bydel i Porsgrunn, sier Per Stian med tydelig entusiasme.

Vi skal bygge 10 000 nye kvadratmeter ned mot elva

Grenland Invest er et selskap med mange jern i ilden. Næringsparken og Vestre Brygge er bare litt av det de holder på med. – Vi er veldig engasjert i Skien Sentrum sier Per Stian, nær sagt alle gårdene våre er pusset opp og fremstår moderne og tidsriktige i tillegg er vi tungt inne på Skagerak Arena sammen med Borgestad ASA og Kontorbygg. – Vi ønsker å bidra til å skape gode, moderne bygg og arbeidsplasser, avslutter styrelederen før han durer ut på vei mot et nytt prosjekt.