Gull, glam og confetti!

Onsdag kveld var det bursdagsfest for 60-åringen Sandborg Damekonfeksjon. Allerede i god tid før dørene åpnet kl. 19.00 var det lang kø av feststemte damer utenfor butikken. De fremmøtte gjestene ble tatt godt i mot av vertinnene Anne og Kathrine, som ønsket alle hjertelig velkommen med klemmer, smil, bobler og jordbær. Det ble raskt fin stemning i butikken, som for anledningen var pyntet med gullballonger og rød løper. Alle som kom fikk et lodd som det i løpet av kvelden ble trukket ut flotte premier på. Hovedpremien var en bli-ny-dag med Sandborg.

_DSC9177
_DSC9216

Gunn Hegland og Anne Marie Elstad var på kundekveld hos Sandborg for første gang, og gledet seg spesielt til kveldens moteshow.

Det er noe eget å se klærne på modeller, det gir så mye bedre inntrykk

_DSC9229_sh
_DSC9301

Den tidligere eieren Mariann var også til stede – hun eide og drev Sandborg i 40 år før hun gav stafettpinnen videre til Anne og Kathrine. Hun skryter av de nye eierne, og synes de har utviklet butikken på en positiv måte. ”Jeg er imponert over hva jentene har fått til og synes det er gøy å se at de lykkes så godt”. Det ble så klart hyllest og felles skål for både nye og gamle eiere.

_DSC9257
_DSC9198

Rita Backe og Monica Bergan har også tatt turen denne kvelden. ”Vi må jo støtte disse flotte jentene, de er så dyktige og har dessuten veldig god smak” De er begge enige om at butikkene har noe for alle aldersgrupper, og at du her finner kvalitetsklær til alle anledninger, både hverdag og fest. “Jeg har kjøpt kjole til et bryllup jeg skulle i, “ sier Monica. Hun anbefaler Sandborg som stedet å gå om du trenger ny selskapskjole.

Sissel Gåre Andresen er en annen som har vært innom Sandborg når hun skulle ha ny kjole.

Det er god service her, og de er har et stort og fint utvalg kjoler

_DSC9233_sh
_DSC9238_sh

_DSC9290

Tre dansere fra Grenland Rock og Swing åpnet festen med en forrykende danseoppvisning, og så var det klart for moteshow.

Benedikte, Kirsten og Marit viste frem klær på den røde løperen. Kathrine var en sjarmerende, herlig konferansier gjennom hele moteshowet og høstet både applaus og latter. The grand finale var festkjoler masker, fjær og gullkonfetti.

_DSC9252

_DSC9415
_DSC9493
_DSC9497

_DSC9397

Festen fortsatte utover kvelden med servering av kake, utdeling av goodiebags og gode tilbud på alle varer i butikken.

_DSC9172