Hei, her er Mediateam!

Velkommen til oss i Mediateam. En stolt gjeng, proppfulle av energi, gode ideer og ikke minst høy kompetanse, det er oss det sier byrå-leder Lene Olsson med et stort smil, hun elsker å få besøk og snakke om bedriften. – Det er det beste jeg kan gjøre smiler hun, jeg er så stolt av alt vi har fått til, stolt av alle de ansatte og veldig stolt av de flotte kundene vi har.

– Nå skal vi også være med å lage tidenes julekampanje for Skien og det gleder vi oss veldig til smeller det raskt. – Vi er et reklamebyrå så det er ideene det hele kommer an på sier Lene. Kundene kommer hit nettopp for en god ide, det er bærebjelken i alt vi gjør. Om du vil ha magasin, butikkmateriell, digital kampanje eller en ny nettside er utgangspunktet en ide.

skien-by-mediateam-vestibylen-tone

”En god ide er en dårlig ide om den kun forblir en ide” – Hos oss foredler vi ideen og skaper business for kundene våre, det er utrolig gøy. Nå er det
masse sosiale medier, nettsider og konkurranser, vi har fokus på. Ved siden av ideen er strategien bak helt sentral, hvem vil du nå og hva skal du oppnå er spørsmål vi alltid jobber med. – Innhold er viktigere enn noen gang og kanalene flere, det er vår oppgave å geleide kundene gjennom dette, sier Lene. – Markedsføring har aldri vært så spennende som nå, mulighetene er enorme, men det utfordrer, ting endrer seg raskt, og det kan være tøft å henge med, presiserer hun.

skien-by-mediateam-pantone-farger

Mediateam har store landsdekkende kunder, bl.a. SPAR, Meny, Floriss, Chrisiania Belysning og Home & Cottage. – Dette er store kunder hos Mediateam, vi leverer alt fra omfattende kampanjer i sosiale medier til aviser, annonser og butikkmateriell forteller Lene ivrig, men de siste årene har vi også engasjert oss veldig her lokalt. – Vi brenner for vårt eget område, vi brenner for Skien og alle byens bedrifter, vi vil gjerne være med å styrke byen og virksomhetene her sier Lene. Mediateam har hovedkontor i Skien og et avdelingskontor i Oslo derfor mener hun det også må satses lokalt og ikke bare nasjonalt.

– Vi har nå flere lokale kunder hos oss, bl.a. jobber vi med ODD og ikke minst Skien By, vi er utrolig stolte av hva vi sammen har fått til med disse to partnerne. Nå blir det en fantastisk julekampanje for Skien, håper alle kommer til å bruke byen og skape en trivelig og god desember, sier byrålederen entusiastisk. Vi tar en liten sjekk blant ansatte om å jobbe i Mediateam – Det beste med å jobbe i Mediateam er at jeg stadig vekk får testet allsidigheten min. Det resulterer i arbeidsoppgaver som er både morsomme og utfordrende. Jeg har hjulpet kunder med alt fra å være stemme på radioreklame til størrestrategiarbeid hvor vi skal definere visjon og verdier, sier Lasse Eriksen med stor trygghet. Vi tror på han, vi rygger motvillig ut av lokalet og kjenner litt på at her var det kult å være. Så dere der ute ta turen til Mediateam.