HELT COCO ETTER KLÆR OG SKO

Det vi skal være aller best på er kjoler og topper – vi har et fantastisk utvalg.

Full fart, latter og begeistrede utrop møter oss når vi ankommer COCO i Torggata. En liten stund håpet vi begeistringen gjaldt oss, men forsto snart at gleden var viet nyheter som akkurat hadde ankommet butikken. – Dette er helt vanlig hos oss, sier eier og driver Heidi Andresen med et stort smil. – Her er alle veldig engasjerte og elsker det vi driver med, nyhetene er jo bare lekre, fortsetter hun entusiastisk, mens utpakkingen fortsetter i stor skala. Det er tydelig at festsesongen nærmer seg, for i hyllene finner vi lekre sko med heler og på stativene henger kjoler og topper med blonder og deilige detaljer. – Vi skal jo pynte oss nå sier Heidi, hun er spent, for butikken COCO skal gjøres klar for sin første julehandel. – Vi gleder oss, vi har masse nytt i butikken så vi håper kundene strømmer inn.

skien-by-coco-sko-bredde
skien-by-coco-div-produkter-bredde

COCO åpnet i høst og har hatt en flott start. – Vi er kjempefornøyde stråler Heidi, jeg tror Skien var klar for denne butikken. Vi tilbyr hele konsepter fra
undertøy, til sko, klær, yttertøy og tilbehør, det gjør butikken mer spennende for kundene forteller Heidi. Men, sier hun, det vi skal være aller best på er
kjoler og topper – vi har et fantastisk utvalg, forsikrer butikkeieren ivrig. – Selv er jeg er ikke noen kjoledame. Min greie er lekre topper og glitter.
Jeg er som kråka, jeg stuper etter glitter. – Vi må skinne mer i Skien! Sier hun med stor entusiasme.

skien-by-coco-skjerf-hoyde
skien-by-coco-calvin-klein-hoyde
skien-by-coco-dusker-hoyde

COCO er drømmen til Heidi, så nå er det nesten umulig å la jobben ligge. – Jeg er alltid på jobb, på jakt etter inspirasjon, unike ting og gode ideer. Når jeg på ferie har jeg alltid kamera på lur, knipser massevis av bilder for å ta med meg tilbake. I disse dager planlegges ”julebutikken” og de satser høyt. – Vi går for gull, både på pynt og på handel, ler Heidi.

skien-by-coco-undertoy-bredde
skien-by-coco-calajade-hoyde

Stilen hos COCO er litt blandet, men Heidi legger vekt på at dette er butikken for detaljer. – Jeg er alltid på jakt etter unike ting, sier hun.
Til jul har hun følgende tips; – Pelskåpe, kjoler med detaljer som blonder eller volanger og høye heler i form av pumps eller skoletter. – Det skal være litt sofistikert sier hun med sikkerhet. COCO har mange danske merker, blant annet er Munthe og Baum svært populære. – De merkene er blitt litt oss, sier Heidi, samtidig fastslår hun at hos COCO finnes det noe for enhver smak og enhver prisklasse.
– Ta turen, da vel! kvitrer hun før hun stuper ned i en ny kasse med små tilrop av lykke.