Høst hos NORD: Flerbruk & naturmaterialer

Høsten har for lengst gjort sitt inntog i Skiens gater, og med grå skyer og regn i lufta er rammene for skikkelig høststemning på plass. Hver årstid har sin sjarm, noe jentene hos gave- og interiørbutikken NORD er fantastisk flinke til å vise frem. Både inne i den lune, delikate butikken og sammen med den unike fasaden skaper de små vakre miljøer til inspirasjon, som vi kan ta med oss hjem til våre egne stuer.

NORD_skienby_høst_34

Bruk det du finner i hagen, og dekk på med alle høstens farger, sier Christine Myhra Kihle, en av innehaverne på NORD.

Vi står på utsiden av butikken, ved et stemningsfullt dekket bord. Fargerike blader er brukt som pynt og stemningsskaper. Å sitte ute en sen høstkveld, med gode varme tepper, en kopp te og tente lys er noe av det beste ved høsten. Ullpleddene hos NORD har blitt en bestselger og kundefavoritt, de er både dekorative og gode, og perfekt for sesongen vi nå er inne i. Farger du kan forvente å se i interiøret denne sesongen er dype, mørke farger, matte og sotede pasteller, samt mye grønt.

NORD_skienby_høst_14
NORD_skienby_høst_11-13

På bordet står det også en tekopp med fat fra House of Rym, en vase fra House Doctor og en krukke fra Iittala som de har brukt som lyslykt for anledningen.

Et godt tips er å bruke interiør-favorittene dine på flere måter. Tenk kreativt, og kombiner gjerne naturmaterialer med myke tekstiler.

NORD_skienby_høst_24

Inne i butikken kommer vi også til dekket bord. Kjøkkenhåndklærne fra Broste har fått nytt bruksområde som servietter, og er med på å skape det rustikke, nostalgiske preget som kjennetegner mye av interiøret hos NORD. Her blandes gammelt og nytt for å skape et unikt preg på miljøet, og en naturlig, dus fargepalett gir oss umiddelbar høstfølelse. Også her er et det brukt et porselensservice fra House of Rym, som kjennetegnes av sine retro-mønster og grafiske trykk. Treverk, kork og levende lys rammer det hele inn og er en fin kontrast til det særegne respatex-bordet, som er et bruktfunn.

NORD_skienby_høst_22
NORD_skienby_høst_20

En skinnrye fra Broste fungerer som duk på disken inne i butikken, nok et godt eksempel på hvordan du kan få mer ut av interiøret ditt ved enkle grep og kreativitet. En lysestake fra Iittala, Candelabra, gjør seg som blikkfang på bordet, sammen med servietter fra Broste og vase fra House Doctor. Dekorativt og unikt. For hos NORD er de opptatt av det unike, som de tøffe putene i organisk bomull fra OYOY, som også kjennetegnes av fine skinndetaljer.

NORD_skienby_høst_27

NORD_skienby_høst_30
NORD_skienby_høst_33

Så sett ditt eget preg på høststemningen, se deg om etter det unike som du kan bruke til flere ting og variere med, både ute og inne.

PSST! Hos NORD jobbes det nå på spreng med å ferdiggjøre sin egen nettbutikk, nordstore.no, som straks er klar. Vi anbefaler en tur innom, både på nett og i den sjarmerende og inspirerende butikken i Rådhusgata.