I tøffelavstand til sentrum

JM Norge er en av Norges mest anerkjente boligleverandører. I Skien har de gitt øvre bydel et skikkelig løft med å bygge sentrumsnære leiligheter med flotte uteområder og kort vei til butikken.

Velkommen til oss, sier Ingvild Linde stolt når hun tar imot oss i JMs nye boligbutikk på Schweigaards Plass i Skien. Vi er strålende fornøyd med vår nye plassering. Her kan våre 15 ansatte, kunder og boliginteresserte glede seg over enkel fremkommelighet, gode parkeringsmuligheter og en moderne boligbutikk sentralt og godt synlig i øvre bydel.

JM Norge er en del av JM AB, som er Sveriges største eiendomsutvikler. I Grenland bygger JM for tiden boliger i Brevik, på Vestsiden i Porsgrunn, Bjørnstad, Vindalsåsen, Bratsberg, og Schweigaards Plass i Skien, i tillegg til noen tomteområder de har for salg.

Unknown-1
Stue2_SJ_7732

Har gitt byen et løft
JM har gitt øvre bydel i Skien et skikkelig løft de siste årene, og sist ut er Schweigaardstun. På den tidligere offentlige parkeringsplassen vis á vis utkjøringen fra Lietorvet, er det nå oppført 3 leilighetsbygg, med til sammen 53 leiligheter i ulike størrelser. – Det er fortsatt noen flotte, innflytningsklare leiligheter igjen, og de 9 leilighetene i siste byggetrinn blir lagt ut for salg våren 2016, forteller Ingvild.

Unknown-2

Unknown
Kjøkken_SJ_7722

Flotte uteområder
Kari Anne Kleiv som har ansvaret for salget av Elveparken Brygge på Vestsiden i Porsgrunn, kan også melde om stor interesse for å bo langs elven. – På Lahelle er nå de første av totalt 90 leiligheter innflytningsklare. Dette er et flott boligprosjekt, med lekre, gjennomgående leiligheter, med mulighet for bryggeplass og et flott parkanlegg. Uteområdene er for øvrig noe vi legger stor vekt på. Uansett om man flytter inn i en enebolig eller leilighet, betyr det mye at grøntarealene er opparbeidet, godt gjennomtenkt og skaper trivsel, sier Kari Anne.

JM_Norge_Elveparken_Balkong_2aPreview

Stue1_SJ_7725
9c4f098b-f2b8-4d93-a004-8e06f2b7d68c

En enklere tilværelse
Og hvordan ser boligmarkedet i Grenland ut?- vil vi (red.) vite. – Vi opplever en jevn etterspørsel etter nye boliger, forteller de to salgslederne. Trenden er at folk ønsker en enklere tilværelse, enten i form av sentrumsnære leiligheter med garasjekjeller og heis, eller praktiske eneboliger med lavt energiforbruk og minimalt vedlikehold, sier Ingvild. – Det har nok blitt slik at vi ønsker i større grad å bruke tiden på det vi synes er verdifullt og viktig, fremfor å gå løs på større oppussingsprosjekter og mye vedlikehold, legger Kari Anne til.

Fornøyde boligkunder
Dersom man kommer tidlig inn i prosessen når man kjøper bolig hos JM, er det også gode muligheter for å sette sitt personlige preg på boligen. Kari Anne forteller at etter inngått kjøpekontrakt, blir man innkalt til et tilvalgmøte, hvor en innredningsansvarlig synliggjør hvilke muligheter som finnes for bla. kjøkken, bad, fliser, parketter osv.
Likevel har JM lagt seg på et nivå som de fleste oppfatter å være av så god standard at tilvalg ikke er nødvendig. Det gir fornøyde boligkjøpere! JM har de mest fornøyde boligkundene i Norge ifølge Prognosesenterets måling av kundetilfredshet 2014, forteller Ingvild. – Så vi mener vi trygt kan si at vi bygger hus du trives i.