Interiør & kaffe på hjørnet!

Torsdag forrige uke åpnet gründer Jeanette Thorsen dørene til sitt nye konsept, Palma Kaffehjørnet. Allerede før åpning var det samlet seg en god gjeng med gjester på utsiden, og det fortsatte å strømme på med folk hele kvelden. Med nyoppussede lokaler og butikken full av spennende interiør, god kaffe og både importerte og lokale delikatesser var det mye flott å både se og smake på for de fremmøtte. Køen i kassa var lang, og det var god stemning i lokalene. Kari Havenstrøm (47) og Natalie Garcia (44) var imponert over det nye konseptet.

Det er spennende med noe nytt i byen. Det er kombinasjonen av interiør og god kaffe som gjør dette unikt. Og så er det moro at det stadig skjer nye ting i sentrum nå, vi heier på Skien!

skienby_palma_kaffehjørnet1

Med merker som Palma, Santai, Lifestyle, Housedoctor, Asfari, Nicolas Vahe med flere kan vi trygt si at det er et variert og spennende utvalg hos Palma. De har nå åpent mandag-fredag 10.00-17.00 (torsdag til 19.00) og lørdag 10.00-16.00. Hos Palma Kaffehjørnet er det også nytt på utsiden, der det har blitt satt opp benker langs gata, så man kan nyte en kaffekopp og se på livet i byen samtidig.

Vi ønsker lykke til med et lite bildedryss fra åpningskvelden.

skienby_palma_kaffehjørnet2
skienby_palma_kaffehjørnet3
skienby_palma_kaffehjørnet4
skienby_palma_kaffehjørnet5
skienby_palma_kaffehjørnet6
skienby_palma_kaffehjørnet7
skienby_palma_kaffehjørnet8
skienby_palma_kaffehjørnet9
skienby_palma_kaffehjørnet10
skienby_palma_kaffehjørnet11