En hjelpende hånd

Tross tøff konkurranse fra de store elektrokjedene og netthandel, har den lokale faghandelen for hvite- og brunevarer eksistert I over 90 år. Service er nøkkelen.

– Service er vårt fremste våpen I kampen om kunden, sier Peter Abelseth hos Jensen Elektriske. – Vi har mange kunder, som har et behov utover å kjøpe selve produktet. Et god eksempel er kjøp av PC eller mobiltelefon. Hos mange aktører I bransjen blir ofte kunden overlatt til seg selv etter at kjøpet er gjort. Mange synes det er vanskelig å klargjøre mobiltelefonen selv. Derfor hjelper vi de med både klargjøring og igangsettingen.
Et annet eksempel er hvitevarer. For en rimelig sum, kan vi bade levere og montere produkter som oppvask- og vaskemaskiner. I tillegg tar vi med oss den gamle maskinen og søpla når vi er ferdige.

skien-by-jensen-elektriske-grundig-dab– DAB-radio er en fin julegave, sier Jon Inge Hanger. (1399,-)
skien-by-jensen-elektriske-wilfa-vaffeljern-vaffelbegerWilfa tilbyr nå vaffeljern som kan lage “vaffelbeger” (499,-)

Hvordan er det med servicen nå I førjulsstria. Rekker dere å ivareta kundene da også? – Ja absolutt. Det har faktisk skjedd opptil flere ganger at vi har levert og montert komfyr på juleaften, og reddet bade juleselskap og julemat, ler han.

Gode priser
Selv om konkurransen fra de store kjedene og nettbutikkene er tøff, har butikken likevel konkurransedyktige priser på fleste ordinære varer. Jensen Elektriske har også tilgang på mye B-varer,som du får til svært hyggelige priser.

Hva er en B-vare?
En B-vare har gjerne små skjønnhetsfeil eller bulker i emballasjen. Det er med andre ord ingenting feil med produktet, så hvis du kan leve med dét, kan du gjøre et svært godt kjøp. Dessuten leveres alle B-varer med full garanti, så det er ingen risiko for kunden.

Wilfa grønnsakskutter: 698,-
Wilfa Salima varmluftsvifte: 1498,-

Julegavetips
Det er uten tvil mye å velge i hos Jensen Elektriske. Her finner du både velkjente merker innenfor elektronikk og mange nye spennende gadgets. – Det har blitt veldig populært med ulike typer kjøkkenmaskiner til frukt og grønt, og den nye grønnsakskutteren fra Wilfa kommer til å selge mye. Det samme gjelder DAB-radioen, som vi tror blir å finne under mange juletrær i år, sier Jon Inge Hanger.
– DAB er blitt veldig populært de siste månedene. Neste år kutter de nasjonale radiokanalene og de kommersielle storbyradioene sine FM-sendinger, så skal du få med deg nitimen I 2017, må du skaffe deg en DAB-radio, avslutter han.