Kunden i fokus

Hos Bøllen & Blondinen i Torggata er de gode på både klipp og farge, og bruker god tid på kundene sine. Lisbeth Øvstetun som eier og driver salongen forteller at de har hele kundeopplevelsen i fokus når kundene kommer innom.

Hos oss har vi god tid til kundene. Et besøk hos oss er egenpleie, et avbrekk fra hverdagen. Vi har ofte venninner som booker tid hos oss samtidig, så treffes de her i stedet for på kafé
– smiler Lisbeth

Og praten sitter løst i salongen. Det er god energi og atmosfære i de lyse lokalene, hvor det farges, klippes og sminkes av blide og erfarne frisører. I sommer var det 10 år siden Lisbeth startet opp Bøllen & Blondinen på egenhånd, som i utgangspunktet skulle være en liten, intim salong med faste kunder. Hun hadde jobbet i salong siden hun var 15, og hadde mange år bak seg både som frisør og daglig leder, da hun tok sats og startet sitt eget. Med dagens 8 ansatte, både frisører og make-up artist, kan vi vel si at det overgikk hennes egne forventninger – og mange av kundene hun hadde da er fortsatt faste, fornøyde kunder.

skien-by-se-saa-fin-hun-ble-vask

_DSC5173
_DSC5237

Alle frisørene hos Bøllen & Blondinen har et høyt faglig nivå og en av deres spesialiteter er farging. De er alle kurset i make-up, i tillegg til at salongen har egen make-up artist. De bruker produkter fra Jane Iredale; beskyttende og pleiende produkter som også fungerer som hudpleie.

Kommende bruder, ofte med forlover og brudepiker gjør seg klar til den store dagen i salongen, og får være sammen i de nervepirrende timene før bryllupet. Skal du i bryllup eller på fest er det en gyllen mulighet for å skinne litt ekstra med fantastisk hår og sminke fra profesjonelle, samtidig som du får noen timer med avslapning og egenpleie.

_DSC5181
_DSC5266
_DSC0504

Produkttips!

I salongen har de fokus på gode produkter, både til hår- og hudpleie. Lisbeth treker frem Kérastase Resistance, en ny hårpleieserie for alle typer skadet hår, som hun anbefaler spesielt nå i vinterhalvåret. Produktserien inneholder shampo, balsam, kur og serum, til både tynt og tykt hår. I salongen hjelper de deg å finne riktig produkt som passer din hårtype og ditt behov. Hårprodukter er også en ypperlig gave, både til deg selv eller venninnegjengen. Eller hva med Super make-up til hverdag og fest? Produkter fra Jane Iredale; beskyttende og pleiende produkter som også fungerer som hudpleie.

_DSC5209
_DSC5186