Leseglede i sommerferien!

Sola skinner, stranda er fylt opp av glade mennesker, og du har med deg en skikkelig gripende kjærlighetsroman du ikke kan legge fra deg. Eller kanskje det er ruskevær; regndråpene hamrer på ruta og gjør julikvelden på hytta ved vannet til den perfekte rammen for en nervepirrende krim, der du sitter i godstolen med pledd og en kopp te. Uansett om du er på byferie, båttur eller besøker varmere strøk i sommer – for mange er ferien den aller beste tiden for å lese en god bok. Her er noen anbefalinger fra Norli du kan ta med deg, sammen med litt annet viktig sommertilbehør…

_DSC9992

Sue Monk Kidd – Bursdagsgaven

I Sue Monk Kidds (Bienes hemmelige liv) mektige nye bok følger vi Sarah og Hetty og deres kamp for et verdig liv gjennom 35 år. Bursdagsgaven er en flammende sørstatsroman om håp, mot, frihetstrang og behovet for å ha en stemme i verden.
Boken er basert på en sann historie og gikk rett inn på førsteplass på New York Times’ bestselgerliste.
«Sue Monk Kidd har skrevet en bok som vil endre måten vi snakker på. Det er ikke mulig å lese denne boken uten å tenke nytt om kvinners status og alle de glemte heltinnene som spilte en rolle for å ta oss dit vi er i dag.» – Oprah Winfrey
Kr. 149,- / Norli

Jan Philipp Sendler – Kunsten å være den man er
Kr. 79,- / Norli

Pledd fra House of Rym
Kr. 619,- / NORD

Drikkebeger
Kr. 49,- / NORD

_DSC0072
_DSC0094

Elena Ferrante – Mi briljante venninne

En stor, filmatisk roman. Elena får vite at venninna gjennom et langt liv, Lila, er sporløst forsvunnet sammen med alt hun eier: Ikke et hårstrå er tilbake, ikke et fotografi.
Boka er spesielt anbefalt av Norli, den har fått terningkast 6 i VG og beskrives som sommerens store leseopplevelse!
Kr. 299,- / Norli

Kurv fra Hinza
Kr. 250,- / Norsk Flid Husfliden

Rørospledd
Kr. 1.499,- / Norsk Flid Husfliden

Solbriller fra Ray Ban
Kr. 1.410 / Lorgnetten

Husk solkrem i varmen!
Faktor-rabatt / Apotek 1

_DSC0048

Dav Pilkey – Kaptein Supertruse
Kr. 199,- / Norli

Jørn Lier Horst – Operasjon Tordensky
I serien ”Detektivbyrå nr. 2”
Tilbud kr. 99,- (ord. 209,-) / Norli

Svein og rotta og verdensmesterskapet – Marit Nicolaysen
Etter hjemmepåske to år på rad skal Svein og familien nå oppsøke påsken der de virkelig vet å feire den. De drar til påskefestivalen i Kautokeino, med alt den har å by på av reinsdyr og lassokasting, snøskutere og fargerike samer. Og ikke minst en handlingsorientert jente som redder hetterotta Halvorsen ut av sitt livs kanskje mest dramatiske situasjon. Noe Halvorsen vet å kvittere for.
Kr. 79,- / Norli

_DSC0030

Krim!

NYHET:

Jørn Lier Horst – Blindgang
Kr. 399,- / Norli

Norli anbefaler:

Paula Hawkins – Piken på toget
Rachel tar det samme toget hver dag. Fra toget ser hun det samme paret spise frokost på verandaen sin. Hun kaller dem Jason og Jess, og de virker så glade. En dag ser hun en annen person i hagen. Kort tid etter er Jess på nyhetene. Hun har forsvunnet.

Rachel trekkes mot etterforskningen og prøver å bidra. I stedet blir hun selv mistenkt. Kastet ut i en verden full av svik, hemmeligheter og bedrageri, må hun konfrontere fortiden sin.

Tre kvinner, tre menn, knyttet sammen gjennom ekteskap eller utroskap. Hver av dem kan klandres for noe. Men bare en av dem er en morder i denne psykologiske thrilleren om sårbarhet og besettelse. Piken på toget er en illevarslende og sammenfiltret historie om jakten etter sannheten.
Kr. 349,- / Norli

Kristina Ohlsson – Papirgutten
Kr. 149,- / Norli

Kepler – Stalker
Kr. 169,- / Norli

_DSC0109

David Nicholls – Oss
Møt Douglas Peterson, 54 år. Han er en nokså vellykket mann. Bortsett fra at han føler seg gammel. Og at livet hans går i oppløsning rundt ham. Kona Connie, som han elsker så høyt og har vært gift med i 21 år, har nettopp fortalt at hun vil gå fra ham. Sønnen Albie har blitt 18 og kan nesten ikke snakkes til lenger, og til høsten flytter han på college. Snart er alt borte. De skal bare på ferie først. En siste ferie sammen, en siste ferie for «oss»: reisen gjennom Europas storbyer som de har snakket om så lenge. Underveis skjønner Douglas at det er for tidlig å gi opp. Han legger en plan: en plan for å vinne tilbake sin kones kjærlighet og gjenopprette forholdet til sønnen – ett steg av gangen.
Kr. 169,- / Norli

Rick Riordan – Hades´ Hus (Fantasy)
Kr. 299,- / Norli

_DSC0023

Og hvis solen skinner når du koser deg med en eller flere av disse bøkene, passer det ekstra godt med et par nye, freshe solbriller!

Solbriller fra Ray Ban
Kr. 1.410,- / Lorgnetten

Solbriller fra Maui Jim (lys brun)
Kr. 1.839,- / Lorgnetten

Solbriller fra Maui Jim (mørk brun)
Kr. 2.020,- / Lorgnetten

God sommer!