m: butikken med en fantastisk atmosfære i lekre lokaler

Etter 7 år i Prinsessegata 2a i Skien er den flotte klesbutikken m: kjent for de fleste moteinteresserte jenter i Grenland. Mette Sundland, Mette Valen og Elin Brenne Johannessen, har skapt seg et positivt navn både blant kunder og leverandører, hvor skryt for lekre lokaler, flotte varierte vare-eksponeringer og rett og slett en fantastisk atmosfære er blant gjengangerne.

Og med aktiv tilstedeværelse i sosiale medier er dialog med kundene også noe de er gode på. Det holdes av klær og svares på spørsmål på direkten, og jentene viser frem nyankomne varer og antrekk, ofte med seg selv som modeller. For disse jentene brenner for mote, og er opptatt av skandinavisk design, som også er en stor andel av merkene de fører.

Siden kvinnekroppen og passform fra de sørliggende landene, Frankrike/Italia/Spania, er ganske forskjellig fra den skandinaviske, utgjør danske og svenske merker en stor del av butikken. Vi skandinaverne er også noe mer casual i stilen.

_DSC5283

De skandinaviske merkene selger også godt og er populære blant kundene. Klassiske farger, god kvalitet i stoffer og materialer, og tidløst design – gjerne med tøffe detaljer. Det er plagg som kan styles opp eller tones ned, og derfor brukes til flere anledninger.

Svenske Filippa K er et merke som har vært i butikken siden oppstarten, og danske Designers Remix har de hatt omtrent like lenge.

_DSC5316

Det er viktig at vi kan stå inne for de produktene vi har i butikken og handler derfor inn merker vi har stor tro på.

Hope, Dagmar og J-Brand – nye merker du vil finne hos m:
Bak det svenske merket Hope sitter Ann Ringstrand og Stefan Søderberg, som grunnleggere og designere. De legger vekt på well-made utility wear og ønsker å fremstå som orginal unik istedet for tradisjonell og vanlig. Ikke ulik Filippa K på mange måter, men Hope har noe tøffere og røffere uttrykk. Hope har fått flere utmerkelser og priser. Merket er allerede på plass hos oss.

Dagmar består av 3 søstre, og hvor navnet kommer fra deres avdøde bestemor, som selv var skredder/tailor. Og har vært en stor inspirasjon for jentene. Deres kolleksjoner er derfor inspirert av 20´og 30´tallet, hvor vi ser en blanding av retro, feminine og det sensuelle. Kjent for sine kjoler og print. På lik linje med Hope, har Dagmar også fått flere priser for sitt design. Dagmar er å finne i butikken fra januar/februar.

-Brand amerikansk jeansmerke, kjent for sin passform og fantastiske stretch kvalitet, og ikke minst sin holdbarhet. Merket har fått en fantastisk mottakelse blant kundene. Det er også norsk design i butikken, MagMaLou ble en del av sortimentet i våres.

_DSC5472

Produkter fra svenske L:A Bruket, med økologiske og naturlige ingredienser som salt, tang og tare fra kysten.

_DSC5504Klokker fra Komono
_DSC5487Smykker fra Maria Black
Mobil deksler fra WooD´D