Stil og profil

m: er definitivt begge deler. Det samme er en av innehaverne Mette Sundland, hun smiler som alltid og er egentlig perfekt antrukket. Stilren, kul og i et komfortabelt antrekk.

– Her på m: har vi en «clean» stil forteller Mette, vi liker rene, enkle plagg som er lette og kombinere og som varer. – Vi har kvalitetsmerker, men vi er ikke en «high end» butikk, vi viser hovedtrendene og legger vekt på å ha plagg som krydrer garderoben, men ekstremmoten styrer vi unna, forklarer Mette og fortsetter. – Hos oss hos oss skal du finne plagg som varer både i kvalitet, i snitt og stil, sier butikkeieren med et smil. Med sko under armen spretter hun opp på bordet og poserer leken og fornøyd. Motebutikken med beliggenhet midt i sentrum har eksistert i snart 9 år.

skien-by-m-dress-kjoler-veske-skjerf
skien-by-m-veske

– Vi har mye nytt i butikken sier Mette entusiastisk. Nytt av året er det populære, australske skomerket UGG. Varme, myke tøfler eller vintersko laget av saueskinn. – Vi har også fått inn fantastiske ytterjakker fra Ûber. – Dette er tekniske jakker uten å se ut som en sportsjakke forklarer Mette, de er elegante samtidig som de er vindtette og vanntette, utrolig praktisk sier hun entusiastisk. Jakkene er i tillegg superlette så her går du en behagelig vinter i møte. Før hun viser oss videre i butikken trekker hun frem ennå et nytt merke, Jim Rickey som rendyrker sko- og vesker. – Vi har fått litt allerede men til våren kommer det ennå flere kule Sneakers og vesker sier Mette med glede i stemmen.

Tidligere var det stort sett klær hos m:, nå er utvalget bredere. Enkle fine smykker, litt flere sko og ikke minst vesker er å finne i hyllene. – Vi ønsker å kunne presentere hele antrekk forklarer Mette, vi tar inn ting som passer sammen, vi ønsker å hjelpe kundene til å finne den røde tråden. – Det er gøy for oss som jobber her også, nye merker og ikke minst mulighet til å kle opp folk fra topp til tå.

skien-by-m-uber
skien-by-m-sko
skien-by-m-regnfrakk

Men hvorfor motebutikk i Skien spør vi. – Jeg har alltid vært interessert i mote. Helt fra jeg var barn har jeg likt å kle meg litt annerledes, i tillegg var mamma alltid opptatt av å kle seg, mimrer Mette. I dag trigges butikkeieren av kundene; – Jeg elsker å finne det som er rett for hver og en. -Når kundene går ut av butikken med en positiv og god opplevelse da er min dag reddet ler Mette.

Før vi går spør vi om noen tips av frykt for å bomme på antrekket inn mot jul. –Lange kåper er «hot», sier Mette, i tillegg skal du blande tekstiler for eksempel blonder med skinn eller strikk, til fest er det mye speilfløyel, blonder og litt paljetter, bare kom inn så skal jeg hjelpe avslutter Mette med et stort smil.