MENY Lietorvet – med passion for mat!

Det er ingen tvil, MENY Lietorvet er en skikkelig delikatessebutikk. Nå, med julen for døren, er diskene fylt med hjemmelaget mat og de deiligste råvarer. Hos kjøpmann Jørn er ingenting overlatt til tilfeldighetene, her er kvalitet i hvert ledd. Velkommen inn!

Fristelsene står i kø, når du entrer Menybutikken på Lietorvet. Om du er kakemoms eller matmons, ja kanskje begge deler, er utvalget unikt. – Her hos oss skal du virkelig få opplevelse av kvalitet i det du kjøper og ikke minst et bredt og variert utvalg, forteller Jørn. Han er kjøpmann i Telemarks største dagligvarebutikk, nå forbereder de seg til jul. – Vi har fantastiske flinke ansatte hos oss som legger sjelen sin i å skape en god butikk og tilby de beste varer, forteller kjøpmannen entusiastisk.

– Vi har fantastiske flinke ansatte hos oss som legger sjelen sin i å skape en god butikk og tilby de beste varer, forteller kjøpmannen entusiastisk.

Til jul er det hjemmelaget mat og kaker som står i fører setet. – Vi har egen baker som lager julekaker fra bunn og vi har egen butikkslakter som sørger for alt av deilig kjøttmat til festbordet, fortsetter han. Faktis k er det slik at Menybutikken på Lie leverer alt du trenger til julebordet fiks ferdig og selvsagt laget fra bunn. – Hva med å teste pinnekjøttet vårt, hjemmelagde medisterkaker eller kanskje en postei, smiler kjøpmannen.

Osteentusiaster
MENY Lietorvet liker å tenke på butikken som unik. Noe av det som faktisk gjør den spesielle er at de har eget ostemodneri. – Vi er skikkelig osteentusiaster forteller ferskvaresjef Morten, vi har eget skap hvor ostene modnes og nå er de straks klare for innhugg, smiler han. Ut av skapet bæres en 32 kg. stor Gruyere, den har ligget der i over ett år. – Mange kunder har gått og ventet på denne, den blir bare helt fantastisk, sier Morten med stor entusiasme. Edamer til jul har de også, importert fra Nederland og modnet i eget skap i ett år.

– Mange kunder har gått og ventet på denne, den blir bare helt fantastisk, sier Morten med stor entusiasme. Edamer til jul har de også, importert fra Nederland og modnet i eget skap i ett år.

– En skikkelig juleost som alle bør ha på bordet, sier Morten. MENY Lietorvet har en ambisjon, det er å ikke si nei til noen. – Vi forsøker å skaffe alt kundene spør om forteller Jørn, og det meste kommer faktisk i hus, bare test oss avslutter en blid kjøpmann.