Etter at Lykke utvidet lokalene sine, er det nå enda mer rom for hygge og gode matopplevelser hos den stemningsfulle kafeen på Langbrygga.
Langs vannkanten på Langbrygga ligger den koselige kafeen Lykke. Allerede i den kjølige vinterluften utenfor får vi godfølelsen som kjennetegner den populære møteplassen. Her er det en levegg som skjermer for vinden, myke skinnfeller, grønne vinterbusker, puter og pledd. Varmelampene tillater utehygge selv på denne tiden av året.
Smakfullt utvalg
Fra det populære brunch-konseptet kan gjestene velge opptil syv deilige småretter. – Barna får morsomme varianter som regnbuespaghetti, edderkopp-pasta og slimmonster-milkshake, ler Maria. Også den store disken hos Lykke er fylt med fargerike og fristende kaker, hjemmelaget gjærbakst, chiapuddinger og granola. – Ja, alt hva du kan tenke deg av både søte og sunne fristelser, forteller Maria.
Her kokkeleres det spekemat, koldtbord, juletapas og mye mer med råvarer fra lokale leverandører, forteller Maria.
Fest med Lykke
Lykke-gjengen sprer glede på brygga både i kafeen og i det flotte selskapslokalet som ligger vegg i vegg. Etter å ha utvidet kan de nå tilby catering og holde selskaper for rundt 35 gjester av gangen. – Lokalene lager en koselig ramme rundt enhver juleavslutning, bursdagsfest eller et kurs for den sakens skyld, forteller Maria. Hun forsikrer at Lykke-gjengen alltid gjør sitt ytterste for å tilpasse både mat og atmosfære til hva gjestene selv ønsker. – Vi lager litt annerledes versjoner av tradisjonelle retter. Her kokkeleres det spekemat, koldtbord, juletapas og mye mer med råvarer fra lokale leverandører, sier hun.
Fest med Lykke
Lykke-gjengen sprer glede på brygga både i kafeen og i det flotte selskapslokalet som ligger vegg i vegg. Etter å ha utvidet kan de nå tilby catering og holde selskaper for rundt 35 gjester av gangen. – Lokalene lager en koselig ramme rundt enhver juleavslutning, bursdagsfest eller et kurs for den sakens skyld, forteller Maria. Hun forsikrer at Lykke-gjengen alltid gjør sitt ytterste for å tilpasse både mat og atmosfære til hva gjestene selv ønsker. – Vi lager litt annerledes versjoner av tradisjonelle retter. Her kokkeleres det spekemat, koldtbord, juletapas og mye mer med råvarer fra lokale leverandører, sier hun.