MOTEFUNN du vil elske

Siden 2018 har Høyer Skien kledd byen til hverdag og fest. Den 310 kvadratmeter store butikken på Arkaden er en skattekiste for alle som vil feire jul med stil.

Høyer Skien fører luksuriøse merker med fokus på skandinavisk design, men med stor takhøyde og en varm atmosfære i lokalene. Her finnes også en liten interiøravdeling med produkter fra de populære merkene Missoni Home og Jonathan Adler.

Høyer-jentene Mari Aastad og Tone Mercedes Bøckmann gjør jule-handelen til en god opplevelse – om du så velger å gjøre den fra sofaen i år.
«Vi tar imot bestillinger på Instagram eller via heleskien.no. Gavene pakkes pent inn og vi lover god julestemning både i butikk og levert
på døra», sier Tone.

Gavetips
Hos Høyer-jentene går julehandelen som en drøm. «Fra Kenzo har vi inne klassiske t-skjorter og hettegensere med trykk. Det er perfekte gaver til litt yngre menn», sier Mari. Til henne blir det garantert suksess med en lekker veske i skinn fra Marc Jacobs eller Tory Burch. «Ellers er de klassiske jobbveskene fra By Malene Birger
blant våre bestselgere».

Håndklær, duftlys og badekåper fra Missoni Home er også populære under juletreet. Det samme er distinktive vaser, kopper og pynte-gjenstander fra Jonathan Adler. Kanskje finner du også noen søte vertinnegaver blant utvalget? «Vi har noen fargerike paraplyer fra Happy Sweeds som er veldig morsomme. Dessuten er flaskene fra Glacial geniale gaver. De holder på kulde i 24 timer og varme i 12 timer», tipser Høyer-jentene.

Bli festfin
Sesongens kolleksjoner er preget av blonder, broderier og puffermer. Hos Høyer Skien finner du både tidløse klassikere og statement-plagg som skiller seg ut i mengden. «Det er lov å skinne litt ekstra rundt juletider», smiler Tone. Hun trekker fram en glitrende, lilla kjole med rund hals og voluminøse ermer fra Samsøe Samsøe. Den ultimate party-kjolen!

Vil du tone det ned, er den lille sorte en klassiker som aldri slår feil. «Ellers er lilla, grønt og brente jord- og karamelltoner gode farger for sesongen», forteller Høyer-jentene. På herresiden går det fremdels i sort, blått og grønt, men med innslag av varmere farger. «Plagg i brente karamelltoner er dessuten fine å kombinere med basisgarderoben», tipser Mari.

Smykk deg
Mange velger enkle, minimalistiske smykker også til fest. Hos Høyer Skien finner du merker som Bjørg, Pernille Corydon og Maanesten. «Stilrene smykker i gull har vært blant våre bestselgere. Nå ser vi at det begynner å røre seg mer på sølv», forteller Tone.

Er det én høytid som kler glitter og stas mer enn andre, er det definitivt julen. Smykkene fra Lily and Rose er inspirert av verdens kronjuveler og vintage tilbehør, men med en nordisk følelse i fargepaletten. «De er prikken over i’en når du vil pynte deg litt ekstra», råder Mari.