Nå åpner boligstylistene POP UP i Skien Sentrum

Jentene bak Grys Interiør og Boligstyling og Pureinterior åpner endelig dørene til sin splitter nye POP UP butikk onsdag 18. april.
I Kverndalsgata 5, kun et steinkast fra hjertet av sentrum, bugner det over av stoler, sofa´er, tepper, flotte tekstiler, glass og lykter, freshe farger og røffe detaljer. Naturlige materialer som lin, skinn, keramikk og betong suppleres med eksklusive detaljer i messing og sort.

For å heve inntrykket enda et hakk har jentene et rikelig utvalg av en av årets heteste trender, velur. -Velur tok virkelig folk med storm i fjor, sier Elisabeth Halbjørhus som driver en av Norges største interiørblogger, pureinterior.no. -Det vil ikke si at stormen har passert. Vi ser minst like mye, hvis ikke mer, av dette i år.

Gry Homleid bak Grys Interiør og Boligstyling har drevet med boligstyling i Telemark de siste 8 årene og sier seg enig i dette. -Velur har kommet for å bli en stund. Kombinert med røffere materialer og stilrene detaljer skaper dette en spennende og luxen look. Elisabeth legger til at mange forbrukere er ute etter å skape hotellfølelsen hjemme, spesielt på soverommet. -Mange har også fått øynene opp for kombinert bad- og soveværelse de siste årene. Dette gir rommet et spennende løft og en organisk følelse.

Jentene har gått sammen om boligstyling i Telemark og Vestfold regionen og med et samlet varelager til rundt 25 boliger er det klart at ting må fornyes. -Vi åpner POP UP i showroomet vårt og selger ut både nytt og gammelt. Her får du varer som er brukt i styling til sterkt reduserte priser og helt nye varer direkte fra boligmessa litt tidligere i år, sier Homleid.

POP UP butikken åpner onsdag 18.04 klokken 18.00 og lover 20 spennende goodiebags til de 20 første handlende kundene. -Vi har mange spennende samarbeidspartnere og sponsorer på hver vår side, så det er klart at sammen er vi dynamitt, legger Elisabeth til.

Butikken er åpen fra 10-18 både torsdag og fredag og fra 10-15.00 på lørdag.