Nordisk flid

Med nordisk design og bærekraft i bunn, er Husfliden i Skien klar for å gi deg den gode kundeopplevelsen og unik service.

Å komme inn til Husfliden i Skien er en god opplevelse. Der kan du være sikker på at du gjør et godt og varig kjøp, og julegavene finner du enkelt i det store utvalget av nordisk design, norske kunstnere og kvalitetsvarer. Husfliden strekker seg langt for kundene sine, og med en tur innom butikken vil du se at de har produkter for alle – både menn og kvinner i alle aldre.

Nordisk design
Hos Husfliden fokuserer de på at varene i butikken er bærekraftige og at de skal vare lenge. De står for tradisjoner og jobber for å ivareta norsk og nordisk design. Dette gjenspeiles i de flotte lokalene i Telemarksgata 16, som bugner av varer fra de innerste krokene av Telemark, til Skandinavia og resten av verden.

I butikken er de genuint interessert i norsk design og varer som skapes i Norge. Rundt omkring i butikken vil man også finne kunst og keramikk skapt av norske kunstnere. Rene produkter med kvalitetsstoffer og lite plast, samt hvor og av hvem de er produsert av er de opptatte av hos Husfliden. Det har de alltid i bakhodet når de tar inn varer, og du kan være sikker på at det du kjøper er av god kvalitet.

Julegavene som blir satt pris på er det lett å finne hos Husfliden. De har gaver for alle, til alle anledninger og har gavekort som kan brukes på alt i butikken, også om du sparer til bunaden.

De populære Rørospleddene og sitteunderlag i ull er fint til vinteren, og hvis man blir kald på beina er gaveklassikeren tøfler fra Tova noe som aldri går av moten. Tøffe skinnvotter og toalettmapper i elgskinn vil imponere under juletreet. Bestikk og servise fra norske Skaugum er det mange som samler på, og fint å kjøpe deler til. Kåper, strikkegensere og skjerf i myk ull er godt å få, og skinnvesker fra Hippi Grace er alltid populært. Med mye vakkert norsk smykkedesign fra blant annet Huldresølv, Kusiner, Camilla Øhrling og bunadstilbehør er det lett å finne gavene på Husfliden.

Tradisjon og kulturarv
Husfliden i Skien er eksperter på Telemarksbunadene til dame og herre, og er opptatte av ta vare på historien og kulturarven rund bunaden. De flinke bunadstilvirkerne i systua er kjent for kvaliteten på håndtverket sitt der de både reparerer og tilvirker de mest vakre bunader på bestilling.

Det er mange valg man må ta når en bunad skal skapes, og det er viktig at man bruker tid på å sette seg inn i disse valgene, og det gjør de sammen med kunden hos Husfliden.

Norsk strikk
Garn er en populær vare i butikken, og der satser de på norskt garn. Her får du alt du trenger til strikkeprosjektet av oppskrifter, pinner og ikke minst mykt og varmt garn av norsk ull som holder fasongen godt. Og er du litt usikker, har de ansatte god kunnskap til å hjelpe deg med strikkingen hvis du lurer på noe. Å sette sammen et strikkesett med garn som julegave er et godt tips.

Aktivitetskvelder
Synes du det er litt kjedelig å sitte med håndarbeidet alene, har Husfliden broderikafé i lokalene sine hver tirsdag. De arrangerer også strikkekaféer som de lanserer på sin facebookside, der de har gjesteforelesere som holder foredrag. Etter foredaget åpner de butikken og man du kan få strikkehjelp, se på modeller og muligheten til å kjøpe garn.