Ønsker velkommen til nyoppussede lokaler

Hos Amundsen på Lie har det vært skobutikk siden 1898, og den tradisjonsrike skobutikken er nå 5. generasjon familiebedrift. Hos A. Amundsen Skotøy har hele butikken nå fått et skikkelig løft, både fasaden og lokalet, som fremstår som moderne, fresht og innbydende. Det store utvalget i kvalitetssko kommer virkelig til sin rett, og det er en fornøyd Knut Harald Andresen som viser oss rundt.

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC6980

– Vi har jobbet hardt og investert mye for å løfte butikken og kundeopplevelsen enda noen hakk, og fokuset fremover er å drive gode butikker, sier han. I familien er det totalt 6 skobutikker, så sko er noe denne familien virkelig kan. Og servicen er unik; en kunde kommer innom med en vrien glidelås på skoen sin som hun har kjøpt et annet sted, og Knut er raskt på plass med noen gode råd og løsning på problemet. Mange års erfaring kommer godt med. Faren Gunnar Andresen, som i sin tid utvidet antall butikker fra 1 til 6 er nå med som rådgiver, og han er imponert over hvor bra den nyoppussede butikken nå har blitt.

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7082

Selv om det nå er det nye som er i fokus i butikken, har de tatt vare på noe av det gamle også. Innerst i butikken, i barneavdelingen, står det en flott gammel bil som har underholdt barn på shoppingtur i mange år, faktisk helt siden 1963. – Underveis i oppussingen kom det kunder innom som nevnte at de håpet ikke den fine bilen ble borte, så den har vi beholdt, sier Knut. Og barneavdelingen er imponerende i størrelse også, her finner du nemlig Skiens største barneavdeling, med et godt utvalg til både små barneføtter og større barn.

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC6993
skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7004-barneavd
skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7001
skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7003

– Vi er kjent for å ha sko til hele familien. Og har du store føtter eller bred lest, bør du komme til oss. Vi har et godt utvalg også her, og har vi det ikke inne jobber vi hardt for å få tak i det du trenger.

Kvalitetssko har vært fokus helt fra starten. Knut kan fortelle at de selv kjenner og ser på skoene de vurderer å ta inn, for å sikre den kvaliteten de står inne for. Farger og skinnkvalitet blir nøye vurdert, for det er ikke alltid produkter er som de fremstår på nett. Det er også en av fordelene du har når du handler i butikk; personlig service, råd fra fagfolk og en positiv handleopplevelse. – Å skape den gode følelsen man får når man har gjort et godt kjøp og går ut dørene med en pose i hånda, den er vi opptatt av, sier han.

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC6964

Nytt i butikken er Ecco Shop, en ren avdeling med sko og vesker fra Ecco. Merket står inne for unik skinnkvalitet, gode lester og komfort, kombinert med trendy design.

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7065

Et eget Shoe Gallery er også på plass, med mer eksklusive sko fra merker som Nude, Peter Kaaiser, Stockholm Design, Boss, Michael Kors og Joseph Cheaney & Sons samt vesker og Nude parfyme.

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7053-5
skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7074

Det er også mer rimelige modeller å finne hos Amundsen på Lie. De er en del av og var med på å starte Norges ledende skokjede, Eurosko, så her er det en fin blanding av kjedevarer og merkevarer, noe for enhver smak. Eurosko sine egne merker som blant annet Roots, Softwalk og Ponny er populære merker som også gjør det godt i tester, og som det går mye av.

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7011

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7027
skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7014

På trendfronten er det sneakers som blir det store i vår. Og da gjerne hvite sneakers. Pensko til herre kommer med sneakers-såler, pumps og pensko til dame skal være spisse og den kraftige 70-tallshelen gjør et comeback. Ankelstøvletter blir fortsatt stort i motebildet denne våren. Av farger er det beige, lyse farger og semsket skinn, men sort og brunt er klassisk og alltid populært.

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC6982-v2

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7079
skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7078-v2

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC6971

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC6966
skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC6970
skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7019-2
skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7036

skien-by-a-amundsen-eurosko-butikk_DSC7046

Ta turen innom til Amundsen på Lie, og opplev den gode kvaliteten og servicen de er så kjent for!