Palma Kaffehjørnet, et smakfullt konsept!

I livsstilsbutikken Palma Kaffehjørnet blir du møtt med det beste fra flere verdener. Lokale matvarer møter rustikt interiør og en rykende fersk kopp kaffe, alt delikat komponert og sammensatt i en lun og stemningsfull setting. Trendy interiør med merker som Palma, Santai, Lifestyle, Housedoctor og Afari, og kaffehjørnet med nystekte bakevarer hver dag – store saftige kanelsnurrer og kvalitetskaffe ved bardisken ved vinduet frister alltid.

palma-hoest-13

Men i dag er fokuset vårt det fristende foodcorneret innerst i butikken. Innpakningen på produktene her er like delikate som innholdet, og smaksprøver på flere av godsakene er lekkert dandert rundt om i butikken. Vi får smake på pesto og kjeks, som umiddelbart seiler opp som en ny nødvendighet på tapasbordet. Honning, saft, oliven, oljer og spanske kjeks, her finnes det både lokale skatter og importerte delikatesser i skjønn forening. I foodcorneret finner du også diverse fat og tapastilbehør, det lille ekstra til en gjennomført tapaskveld.

palma-hoest-07

palma-hoest-03
palma-hoest-04

Jeanette, som eier og driver Palma Kaffehjørnet forteller at de har et stort utvalg varer du ikke finner noe annet sted i Skien, og at de jobber for å gjøre lokale produkter tilgjengelige hele året.

Her finner du varer som er perfekt når du skal kjøpe noe godt til helgen, eller ønsker snacks eller fingermat å servere gjestene dine.

palma-hoest-06
palma-hoest-09-10
Vi smaker på kjempegod lakris i ulike varianter, rotfruktchips og mye annet godt. Disken ved kaffehjørnet er definitivt stedet for de søteste fristelsene, som er perfekt følge til kaffen. Sjokolade, makroner og himmelske honningkjeks fra Belgia er noe av det du kan kose deg med hos Palma Kaffehjørnet. De har også et stort utvalg kaffe og te i løsvekt, samt såper og håndkremer.

palma-hoest-11
palma-hoest-08

Vi hjelper også til med å sette sammen ulike gavepakker, som firmagaver, bursdagsgaver og julegaver.

Hos Palma Kaffehjørnet har de fokus på kunnskap og kompetanse rundt varene de selger, og det er et lite eventyr å rusle rundt og smake på nye ting, samtidig som Jeanette forteller litt om de forskjellige varene. Vi anbefaler en tur innom den spennende konseptbutikken i Telemarksgata, og er du på Instagram finner du butikken på @palmaskien.

palma-hoest-15