Premieoversikt: Goodiebag!

Søndag 09. august trekker vi ut en heldig vinner som får en velfylt goodiebag fra noen av Skien By sine flotte butikker. Vi har en konkurranse gående nå, som i hovedsak foregår på Facebook, men har du kun Instagram er det også mulig å være med der. For å være med i trekningen må du legge igjen en kommentar på Facebook-posten (eller på Instagram) som omhandler konkurransen, og skrive hva det siste du gjorde eller kjøpte i Skien sentrum var. Klikk her for facebooksiden vår, eller søk opp skienby på Instagram.

Hva er oppi goodiebagen?

Fra Kobber Frisør får du en pose med, sjampo, balsam, kur og hårbørste i reisestørrelse + en davines aloevera krem. Studio Marichen legger et gavekort oppi goodiebagen, det gjør også Mamis Cafe Og Kaffebar som byr på Dagens Middag for 2 personer, verdi 290,-

goodiebag1
goodiebag2

Norsk Flid Husfliden legger et flott sitteunderlag i ull med i posen, og fra Grenland Synssenter vanker det et komplett sett med rensemidler til briller/solbriller, som består av en standard pusseklut i microfiber, en kvalitetspusseklut med gummigrep på ene siden, og to stk brillespray (en stor og en liten).

goodiebag3
goodiebag4

Sandborg Damekonfeksjon gir bort et fantastisk smykkesett fra Arts ‘n Crafts (verdi 1300,-), og fra Lorgnetten får du et gavekort på en synsundersøkelse verdt 480,- sammen med renseprodukter til briller.

goodiebag5

Mailiz legger en stilig veske oppi goodiebagen, og fra Interflora Gallefos får du en vakker blomst.

Alt dette er det en heldig vinner som stikker av med – kanskje det blir nettopp deg?