SNIPETORPLIA – En unik mulighet

I januar 2017 kommer et nytt, spennende boligprosjekt for salg, nemlig Snipetorplia sentralt i Skien. Ansvarlig for salget er Eiendomsmegler 1 og Barbro Rasmussen. – Vi har allerede hatt flere interesserte, forteller Rasmussen. – Det unike er at du både bor i byen men også i et etablert område, i tillegg får alle leilighetene fin utsikt, mye uteplass og høy standard. Vi gleder oss veldig, sier Rasmussen. Nå er det full fart for å få ferdig prospektene og gjøre klart for salgsstart. – Vi tror det kommer til å gå fort, så her må du tenke deg om raskt hvis du vil være med. – Dette er ikke et vanlig leilighetskompleks, det har det ”lille ekstra” det kan oppleves både som hus og leilighet på en gang, derfor tenker vi at det vil fenge en bred målgruppe, sier Rasmussen.

skien-by-rom-eiendom-barbro-ellingsen
skien-by-rom-eiendom-toppbilde-snipetorplia

Bebyggelsen i Snipetorplia blir en slags ”Byhus” på tilsammen 7 bygg, noen med to leiligheter og andre med tre. Størrelsen varierer fra 70 til ca. 140 kvadratmeter. – Dette er ikke et stort prosjekt forteller Rasmussen, her blir det en form for eksklusivitet for dem som flytter inn, nye innbyggere som vil ha Snipetorp i sitt hjerte. – Jeg tror prosjektet vil skape flere sterke krefter som kommer til å ta vare på det flotte området Snipetorp er, sier megleren. På Jernbanebrygga i Skien holder ROM Eiendom hus, de eier tomta og er ansvarlig for prosjektet. Prosjektleder Svein Ellingsen forteller; – Vi er glade for at Snipetorplia straks er klar for salg, det er kun få uker igjen sier Ellingsen mens han fortsetter, – Det har vært et fantastisk spennende prosjekt med mange gode samarbeidspartnere, han trekker spesielt frem arkitekt Dag Haraldsen hos Børve og Borchsenius, Skien kommune og Betonmast Telemark som er entreprenør. – Vi har alle vært veldig bevisst på den identiteten Snipetorp allerede har, sammen har vi kommet frem til et flott prosjekt som vil være med å løfte området, sier prosjektsjefen.

skien-by-rom-eiendom-snipetorplia-2
skien-by-rom-eiendom-toppbilde-snipetorplia-1

– Snipetorplia blir helt unikt, her møter tradisjon det moderne i skjønn forening, forteller Ellingsen. – Det mest unike er vel egentlig at de som kjøper bolig i Snipetorplia vil få en høystandard, moderne bolig i et allerede etablert, tradisjonsrikt miljø. – Her er det gode naboer, masse historie og små koselige gater. – Jeg er sikker på at dette blir utrolig spennende, nikker Ellingsen. Snipetorplia er det første sentrale prosjektet ROM Eiendom har i Skien, de ønsket et prosjekt med fokus på å bo i byen, hvorfor det? – Det mest attraktive for mennesker er mennesker sier Svein Ellingsen, vi vil treffes og gjøre hyggelige ting sammen, det ønsker vi å legge til rette for også i Skien. – Vi vil gjøre Skien attraktiv for dem som ønsker å flytte hit, vi må bruke den flotte byen, avslutter Ellingsen.