Se så fin hun ble!

I frisørsalongen Bøllen & Blondinen møter vi Anne Reidarsen, vinneren av Valentinkonkurransen. Hun sitter godt plassert i stolen ved vasken i salongen og er i gang med å få håret farget.

Anne har kun to og en halv uke igjen til termin, og venter barn nummer to. Men denne formiddagen skal kun handle om å ta godt vare på mor. Anne skal bli stelt, pleiet og stylet av de beste hender.

skien-by-se-saa-fin-hun-ble-vask

Det var Annes samboer Robin Nordahl som nominerte henne i Skien By sin Valentinkonkurranse. Han mente at hans kjære fortjente en ekstra oppmerksomhet på slutten av graviditeten. Dette er hva han skrev: «Min tålmodige og tapre kjæreste Anne Reidarsen som er veldig gravid og hadde så absolutt fortjent å skinne litt ekstra før fødsel, våkenetter og melkespreng.»

Det var en glad vinner som mottok premien, og det ble mange plusspoeng til kjæresten etter dette, forteller Anne.

skien-by-se-saa-fin-hun-ble-smine-haar

Jentene hos bøllen og Blondinen tar godt vare på Anne. Håret blir farget, pleiet med kur og stylet. Det blir lagt en nydelig make up og neglene blir flotte med shellac på.

skien-by-se-saa-fin-hun-ble-negler

Anne har tidligere tatt shellac og er veldig fornøyd med det naturlige resultatet. Denne gangen går hun for en lys og sommerlig farge.

skien-by-se-saa-fin-hun-ble-jane-iredale

Jentene hos Bøllen & Blondinen forteller at det stadig er flere som kommer innom salongen for å få lagt make up før litt spesielle anledninger. Det er ikke lenger bare håret de kommer for å stelle. I salongen bruker de mineral make up fra Jane Iredale.

skien-by-se-saa-fin-hun-ble-ferdig2

Vi lurer på hva Anne har gledet seg mest til med premien.  På det svarer hun «Hele pakka! Det er kombinasjonen av alt som er så flott. Det er ikke så ofte man tar seg tid og unner seg å bli stellt slik.»

Det er en veldig fornøyd Anne som vandrer ut i vårsolen. Nå er hun klar for middagsdate med gode venninner. Vi ønsker Anne lykke til med den spennende og fine tiden hun har i vente!