Skien Fritidspark – aktiviteter inne og ute!

Skiens storstue og Skiens stolthet; Fritidsparken, gleder både store og små i Grenland. Ikke rart – parken er Nord-Europas mest komplette aktivitetsarena!

Det er alltid noe å finne på i Skien fritidspark. Om været er fint eller dårlig, sommer eller vinter. – Vi har et bredt tilbud til gjestene våre, forteller John Haagen Gjems, Arrangements- og konseptutvikler i Skien Fritidspark. Parken er nemlig lagt opp slik at det er mange muligheter når du først er her, smiler han. Har du flere dager til rådighet, eller vil invitere til aktivitetshelg, er hotellet nyoppusset og innbydende.

Mange tilbud
Det unike ved Skien Fritidspark er totaliteten. Tre haller; Ishallen, den ærverdige Skienshallen og Flerbrukshallen utgjør i tillegg til Badeland og uteområdet en kraftpakke av aktivitetsmuligheter. HEIA treningssenter er nyåpnet i Hovedbygget og gjør tilbudet komplett. Om sommeren har de klatrepark,sandvolleyball og -håndball, tennis, padel, frisbeegolf, shuffleboard og minigolf som sine sesongaktiviteter, organisert fra Kafé Pucken ved Aktivitetsstadion.

– Vår visjon er å bli Norges mest attraktive aktivitetsarena.

Om vinteren gjøres arenaen om til utendørs skøytebane, til glede for hockey-, bandy-, kunstløp og lengdeløpsentusiaster. – Vi har også et hav av flotte løyper rundt parken, forklarer Haagen. Han trekker frem gangstier og skiløyper og ikke minst alle de flotte sykkelstiene som er utviklet. – Sykkel har blitt stort! Vi har flere lokale lag og foreninger som bidrar fantastisk godt til at både terrengsykling, sykkelcross og enduro er i sterk vekst, forteller Haagen. Badeland med kurs, treninger og lek er populært hele året. Det samme gjelder Curling, som har sine travleste perioder med utdrikkingslag om våren og i julebordsesongen.

Siden starten i 2008 har Skien Fritidspark vært i utvikling. – Det er veldig populært å komme hit. Både lokale idrettslag, tilreisende toppidrettsutøvere og byens mosjonister bruker parken og vi har rundt 1 million besøkende hvert år, forteller Haagen stolt. – Vår visjon er å bli Norges mest attraktive aktivitetsarena.

Kurs, SPA eller Curling i julegave?
Julen står for døren og mange sliter med å finne julegaver til sine nærmeste. – Ikke noe problem skyter Haagen inn. – Opplevelser er helt topp å gi og her er vi gode! Skal du ha en gave til en venninne, søster eller mor så anbefales et opphold i vår velværeavdeling, sier Haagen. – Vi kan også foreslå en tur på Curlingbanen med gjengen eller jobben. Å lære går heller aldri av moten og vi har både crawlekurs, klatrekurs og babysvømming, for å nevne noe.

Skal du ha en gave til en venninne, søster eller mor så anbefales et opphold i vår velværeavdeling, sier Haagen.

Bruk oss til ditt arrangement
For alle i Fritidsparken er det viktig at Skiensfolk bruker anlegget. Derfor har de lagt til rette for flere enkle arrangement og yter god service om du vil skreddersy. For de unge er det Aquadisco i badeland første fredag i måneden og nå blir det også isdisco! I tillegg har de badebursdag, klatrebursdag, vennetid i velvære-avdelingen eller opplegg på curlingbanen.

John Haagen Gjems, Arrangements- og konseptutvikler i Skien Fritidspark.

– Ta turen til oss da vel, avslutter Haagen. – Da blir både vi og byen bedre!