Smart trening som virker

Yoga, Pilates og Barre- er trening for kropp og sinn. Det handler om å koble hode og hjerte, gevinsten er en kropp i balanse og dypere velvære. Høres vanskelig ut tenker kanskje du. Svaret er nei, hos jentene på The Room er det små grupper med tett oppfølging, som sørger for at du blir «sett» og oppnår dine mål.

Rikke Schillinger har i flere år drevet The Room i Oslo, men drømmen var å skape noe i hjembyen Skien. Da gründeren fikk mulighet å kjøpe gården i Liegata 23, slo hun til. Med seg på laget fikk hun Nina S Børhaug og Heidi Bækkevold. Etter utallige timer med oppussing, kunne The Room Skien åpne dørene i desember.


Vil du se mer, se hele videoen i bunn av artikkelen.

Kundene våre er fra 20 åra og de eldste er over 70 år, sier Rikke. Selv om treningsformen er litt ukjent for mange i starten, er det veldig moro å se hvor kjapt resultatene kommer. Etter kort tid ser vi at de blir sterkere, mykere og får bedre holdning.

For meg var det viktig at kundene skulle få «spa» følelsen, kjenne ro og harmoni når de kom inn. Her er rolige farger, lyse rom med delikat design.

Veien til indre ro
Jentene hos The Room, arrangerer ofte «workshops». 17.mars var Linn Stokke gjest. Hun snakket om teknikker innenfor mindfulness og gav tips om hvordan man kan forebygge stress og finne veien til indre ro. Rikke forteller at disse foredragene alltid er veldig populære og blir fort fulltegnet.
-Det er jo så stas at vi får så positive tilbakemeldinger fra de som trener her. Når kundene bruker ord som: «her finner vi en ro, som påvirker dagliglivet», blir jeg skikkelig glad, sier en ydmyk Nina.

Se Rikke og Nina vise øvelser på pilatesapparatet -Reformer.