Sommerbyen Skien – dette skjer!

Vi håper på mange solskinnsdager, lyse kvelder, is og shopping, kos på kafe og glade barn som leker og koser seg i byen. Sommeren i Skien byr på aktiviteter og arrangementer for barn og voksne, festivaler bylørdager og bynatt.

Her er en oversikt over litt av det som skjer i sommer!

8. – 9. juni – SKIEN LIVE Hamburgskuret

To dager i Hamburgskuret på Skien brygge med lokale og nasjonale artister på scenen!
Med scene inne Hamburgskuret og mange sitteplasser langs bryggekanten og på festivalområdet, med og uten tak, er det duket for 2 dagers musikkfest!

Familiedag med aktiviteter og underholdning for barn lørdag kl. 1200-1600.
Gratis konsert, teater, lesestunder, ansiktsmaling, marked og aktiviteter!

Se fullt program og artistoversikt her!

9.juni – GATEFEST PÅ LIE

Lørdag 9. juni blir det en stor gatefest på Lie fra kl. 11-15. Det blir markedsboder som serverer deilig mat fra hele verden, flott underholdning fra scenen av bl.a King Milo, Badinkunda og ulike internasjonale foreninger i Skien. Det blir gratis ansiktsmaling for barna og gode tilbud fra flere av butikkene på Lietorvet.

Gatefesten er et samarbeid mellom Lie bydelshus, Flerkulturelt utvalg, Lietorvet og Skien By.

Velkommen til gatefest på Lie, du finner oss på parkeringen mellom bydelshuset, Pizzabakeren og utenfor Lietorvet mot Liegata.

14. juni – 15. juli FOTBALL-VM Handelstorget

Arkaden sammen med ODD ballklubb og Viken Fiber arrangerer fotballfest en hel måned på Handelstorget. Alle kampene blir vist, vi har 300 sitteplasser – ytterligere 3-400 ståplasser + hele gågata. Skjermen er på 32 m2 og dekker hele scenen på Handelstorget. Jacob & Gabriel introduserer sitt helt ny matkonsept, «Burglar», og vil stå for skjenkebevilling og servering på torget – hver kamp, hver dag!

20. juni – BYNATT Hele byen

Byen holder åpent til kl 24 Gode tilbud og aktiviteter i hele byen! FOTBALL – VM på Handelstorget,  stor outlet fra byens butikker, aktiviteter, underholdning og mini-marked i Telemarksgata. Aktiviteter og mat på Lietorvet.

23. juni – BEACHFOTBALL Glasshjørnet!

Glasshjørnet arrangerer for første gang beachfotball i Skien by! Gågata fylles med sand, det settes opp fotballmål og sitteplasser. Det blir DJ som spiller opp til fest, grillen blir tent og det rigges opp flere utendørsbarer i tillegg til at baren inne er også åpen!

27. juni INSPIRASJONSKVELD Torggata

Butikkene i Torggata inviterer til INSPIRASJONSKVELD med gode tilbud, leverandørbesøk, konkurranser, musikk, grilling og kos.

Mer informasjon kommer!

Fra torsdag 21. juni – PARKJAZZ Brekkeparken

Hver torsdag i sommer er det igjen duket for PARJAZZ i Brekkeparken!

11. juli – P4 SOMMERTURNÈ Rådhusplassen

P4s Sommerturné kommer til Skien by. Publikum vil få oppleve et stort matmarked, forskerområde for barn, flaskeposter med sydenturer, fotballkonkurranser og selvfølgelig masse flotte premier.

Ha en fin sommer alle sammen!