Byens spisesteder inviterer til å feire Ibsens fødselsdag med tilbudet “Spis for 100,-”
Du har mange ulike spisesteder og en fristende meny å velge i.
Velkommen til bursdagsfeiring og matopplevelser i Skien by fra 16. mars til 20. mars.
Big Horn, Kongensgate
Big Horn BBQ kyllinglår serveres med grillet mais og pommesfrites.
Becks Brasserie og Bar
Dagens pastarett
Brewers Sportsbar og Grill, Handelstorget
Sweet American Chili Pasta, kremet pastarett, med et hint av chili, grønn karri med grønnsaker og kylling – inkl. focaccia brød (kan også serveres som vegetar).
Henrik & Kompani, Ibsenhuset
Tapas-tallerken
Jacob & Gabriel, Bryggeparken
Alle forretter 100,- 3 retter 295,- 4 retter 395,- 5 retter 495,-
Jimmys Restaurant & Bar, Tollboden
Marinert oksespyd med søtpotet og coleslaw.
Kitchen & Bar, Gågata
Kl.11-15: PHO suppe (en populær vietnamesisk nudelsuppe m/ oksekjøtt)
Fra kl.15: Frityrstekte nudler m/ wokede kylling og grønnsaker
Kosekroken Kafè, Arkaden
Hjemmelaget focacciasandwich inkl. svart kaffe.
La Perla, Arkaden
1 – Hot pepperoni pizza
2 – Kyllingpasta
Little india, Blekebakkvegen
Chicken tikka masala og Chicken curry
Lykke, Bryggeparken
Brennheit blomkål
Madam Blom, Thon Hotel Høyers
Serranoskinke-salat med mozarella, honningmelon og olivenolje.
Mamis, Torggata
Hjemmelaget karbonadesmørbrød med løk inkl. kaffe/te.
New Agra, Kverndalen
CHICKEN TIKKA – Kyllingfilet i biter marinert i youghurtsaus, tandoori krydder, koriander. Grillet i Tandooriovn serveres med føtebasert saus og ris.
CHICKEN TIKKA MASALA – Tandoori grillet kyllingfilet kokt i fløte saus med malte mandler serveres med ris.
Palma Kaffehjørnet, Telemarksgata
Spicy tomatsuppe m/parmesan og steinovnsbrød inkl. valgfri kaffe.
Si Senor, Kverndalen
Tacos: Fire tacoskjell serveres med tacokjøtt, salsa, rømme, revet ost og salat.
Sitt Ned Kunst & Kafe, Telemarksgata
Lammepølse fra Brubakken serveres med hjemmelaget potetstappe og salat.
Stockmand, Gågata
Quiché Lorraine pai inkl. kaffe.
Strøm mat og bar, Hjellen
«Håndburger», 180g «hånd»burger med ost, brioche-bun og trøffeldressing.
Bydelshuset på Lie (gjelder fra 16.-26.mars)
Torsdag 16. mars – Hedda Gablers brune lapskaus. Serveres med nyrørte tyttebær og flatbrød
Mandag 20. mars – Byggmester Solstads røkte kjøttpølser. Serveres med kålstuing og brun saus
Tirsdag 21. mars – Dr. Stockmanns seibiff. Servers med mykstekt løk, sellerirotpuré og persillesmør
Onsdag 22. mars – Peer og Mor Åses favoritt: Flæsk & Duppe! En tradisjonsrett uten livsløgner
Torsdag 23. mars – Henrik Johans viltgryte. Serveres med rosenkål, rørte tyttebær og potetmos
Bydelshuset Menstad (gjelder fra 16.-26.mars)
Torsdag16. mars – Knappestøperens Betasuppe. Servers med flatbrød
Mandag 20.mars – Catalinas Chilligryte. Et sterkt og fyldig måltid
Tirsdag 21.mars – Terje Vigens fiskegryte.Fersk fisk med sunne rotgrønnsaker
Onsdag 22.mars –”Gi meg lys lapskaus mor!”
Torsdag 23. mars – Fru Koljes farse. Hjemmelagede koljekaker med råkost
Bydelshuset Gråtenmoen (gjelder fra 16.-26.mars)
Torsdag 16. mars – Mor Åses kjøttkaker. Serveres med kålstuing og rørte tyttebær
Mandag 20.mars – Lille Eyolfs kjøttboller. Severes med lys saus og poteter
Tirsdag 21. mars – Ibsens fiskegryte. Serveres med godt tilbehør og poteter
Onsdag 22. mars – Peer Gynts Flesk & Duppe. Klassikeren som elskes av Peer og de fleste
Torsdag 23. mars – Hedda’s natt – småkjøtt i mørke. Serveres med grønnsaker og poteter