Byens spisesteder inviterer til å feire Ibsens fødselsdag med tilbudet «Spis for 100,-»
«Spis for 100» gjelder hele bursdagsuken, og du har mange ulike spisesteder og en fristende meny å velge i.
Velkommen til bursdagsfeiring og matsopplevelser i Skien by fra 12. mars til 20. mars.
Madam Blom, Høyers Hotel
Ovnsbakt laksefilet med sitron- og dillpanering serveres med cous-cous salat, yoghurtdressing.
Henrik & Kompani, Ibsenhuset
Tapas-tallerken med saltbakte småpoteter med aioli, Serranoskinke og Manchego, utvalg av oliven, marinerte scampi, coctailpølse med bacon, hjemmebakt focaccia brød.
Jacob & Gabriel, Bryggeparken
Oksekjaker med potetpure og vårgrønnsaker – gjelder fra 14. mars.
Big Horn, Kongensgate
Spareribs, marinert tynnribbe av svin , servert med coleslow, maiskolbe, barebequesaus og pommes frites.
Frk Hansen Kafe, Handelstorget
Blomkålsuppe m/brød og kaffe.
New Agra, Kverndalen
Chicken Tikka Masala. Tandoorigrillet.
Dragon House, Liegata.
Kylling med løk i soyasaus.
Kitchen & Bar, gågata
Kl. 11.00 – 15.00: Kylling sandwich spesial servert med speilegg og pommes frittes.
Kveld fra kl. 15.00: Kylling Gongbao – en berømt rett fra schezuan med wokstek kylling, grønnsaker, ingefær og cashewnøtter. Serveres med ris.
Dragon House, Liegata
Kylling med løk i soya saus med ris.
Handelstorget Landhandel & Bar, Handelstorget
Club sandwich-hjemmebakte brød med salat, tomat, mango, rød løk serveres med pommes frites.
Stockmand, gågata
Quiché Lorraine pai + kaffe.
Sitt Ned Kunst & Kafe, Telemarksgt
Dagens pastarett.
Asahi, Kongensgate
Sushi meny -13 biter (2b).
Phad Phed New Mai –kylling rød karri med kokosmelk, bambusskudd, paprika, limeblad og basilikum.
Little India, v/kinoen
Chikken Tikka Masala.
Tullis, Bryggeparken
Ristet reker.
Vegan Burger.
Mamis, Torggt
Karbonade med hjemmelaget potetstappe og salat.
Strøm Mat og Bar, Hjellen
Bacalao.
Si Senor, Kverndalen
Tostada el grande: En frityrstekt hvetetortilla fylt med tacokjøtt, salat, mais, cheddarostsaus og revet ost. Toppet med salsa, rømme og guacamole.
La Perla
Pizza Visuvio (tomat, ost og skinke).
Kyllingpasta 100,-.
Meny Menstad
Mandag: ”Terje Vigen” Laksefilet med agurksalat og sandefjordsmør
Tirsdag: ”Peers bukkeritt” Klassisk finnbiff med sopp, rotgrønnsaker og potetmos
Onsdag: “Fruen fra havet” Klassisk plukkfisk av torsk med gulrot, purre og bacon
Torsdag: “Gjengangeren” Helstekt lammelår med stekt sopp, løk, grønnsaker
Fredag: “Mor Åses påskebuffet” Lunchbuffet med kalde og varme retter for bare 79,-
Alle rettene serveres med kokte poteter dersom annet ikke er oppgitt
Meny Lie
Mandag: “Lille Eyolf” Ovnsbakt laks med agurksalat og rømme
Tirsdag: “Heddas kyllingsgryte” Kyllinggryte med ris, crispy salat og dressing
Onsdag: “Peer Gynt småkjøtt” Ternet bankekjøtt i mørk saus med stekt sopp og løk
Torsdag: “Ibsens påskelam” Helstekt lammelår med ristet bacon, rosenkål og saus
Fredag: “Mor Åses påskebuffet” Lunchbuffet med kalde og varme retter for bare 79,-
Alle rettene serveres med kokte poteter dersom annet ikke er oppgitt
Meny Gråtenmoen
Mandag: “Ibsens fiskegryte” Klassisk fiskegryte
Tirsdag: “Heddas natt” Småkjøtt i mørke! Med broccoli og gulrot
Onsdag: “Peer´s Flesk&Duppe” Stekt flesk med duppe og kålrotstuing
Torsdag. “Lille Eyolfs” Lammestek med ovnsbakte grønnsaker og saus
Fredag: “Mor Åses påskebuffet” Lunchbuffet med kalde og varme retter for bare 79,-
Alle rettene serveres med kokte poteter dersom annet ikke er oppgitt