SPIS UTE UKA

Det er friskt og godt i Skien By om dagen, derfor kjører vi på med gode matopplevelser i byen hele uken. Vi starter allerede mandag 14. mars og holder på til søndag 20. mars. Ta en titt på menyene fra noen av byens spisesteder.

“Velkommen til matopplevelser i Skien by!”

Tilbudet gjelder 14. – 20. mars.


DATTEBAYO SKIEN

Sushi Gourmet Mix (10 biter) 100 kr (verdi kr. 155,-)
Kokken vil overrasker deg med å lage 10 supergode sushi biter.
Alle Bubble Tea 20% (Kun avdeling Skien)


JACOB & GABRIEL

Torsdag 17. mars har vi «Hverdagsluksus» med kr. 200,- i avslag på alle våre menyer.
3-retter kun 395 kr (ord. 595 kr)
5-retter kun 595 kr (ord. 795 kr)
7-retter kun 795 kr (ord. 995 kr)
Menyen er «Dagens meny» og vil være tilgjengelig på jacoboggabriel.no/spise fra 16. mars


RESTAURANT HENRIK & KOMPANI

Onsdag – lørdag fra kl 17.00

Steam Bun fylt med Pulled Pork. Hoi Sin saus, Asiatisk salat, Rista sesamfrø og koriander. Allergener: Hvetemel, soya og sesamfrø
Kr. 100,-

Italiensk Pizza med Tomatsaus, Parmaskinke, Ruccola, Mozzarella , Pinjekjerner og Parmesan.
Allergener: Hvetemel, melk og pinjekjerner.
Kr. 100,-

Tapas Plate
Spekeskinke, Manchego ost, Oliven, Saltkokte småpoteter, Aioli, Spanske kjøttboller, Marinerte Scampi, Tomatsalat & Brød.
Allergener: hvetemel, melk, egg, pinjekjerner og skalldyr
Kr. 150,-

Sjokoladefondant laget på Valhronasjokolade.
Iskrem & friske bær.
Allergener: Melk, egg og hvetemel
Kr. 100,-

Hjemmelaget Baileys iskake med lun sjokoladesaus.
Allergener: Melk og egg
Kr. 100,-


SITT NED

Vår smakfulle luna fylt med pesto, mozarella og tomat. Serveres lun, med fresh salat og en kopp kaffe. Ukas pris – kr 100,-”


KREMEN ARKADEN

Pasta salat 100,-
Fersk pressa eple juice 49,-


STRØM MAT & BAR

Tilbudet gjelder onsdag-fredag
3-retter for hyggelige 300,-
-Gresskarsuppe med asiatiske aromaer
-Norsk lam på byggrynsrisotto, gulrot festival og kummin sjy
-Frityrstekt vaffel med vaniljis og butterscotch


LA BODEGA

– Kroketter
– Scampi al ajillo
– Okse indrefilet i kremet peppersaus.
– Kjøttboller i tomatsaus
– Kyllingklubber i BBQ saus
– Manchego ost
– Serrano skinke
– Potet med aioli
Kr. 300,- per pers


BURGLAR

Hele uken:
Fish&chips – Lettsalta torsk i øl batter servert med tartarsaus og aspargesbønner med pepperrot
Kr. 135,-
Tiramisu
Kr. 50,-
Fredagen:
Tostada med tinga poblana, guacamole og pico de gallo
Kr. 72,-


O´LEARYS SKIEN

50% på alle burgere. Husk å booke bord på olearys.no/skien


BECKS BRASSERIE SKIEN
Klassisk biffsnadder. Strimlet oksekjøtt stekt med paprika, sopp, løk, servert med hjemmelaget bernaisesaus og pommes frites.
Kr. 185,-


THON HOTEL HØYERS

Forrett:
Asparges med spekeskinke toppet med balsamicokrem. 95,-
Hovedrett:
Skinnstekt skrei servert med brunet blomkålkrem, burre blanc, stekte reddiker, frityrstekt grønnkål 195,-
Dessert:
Hjemmelaget kaffeis servert med Brownie biter toppet med salt karamellsaus 65,-


AFY HABESHA FOOD RESTAURANT

Key Tibs 100kr
Siga Firfir 100kr
Shiro 100kr
Minchet abesh 100kr
AFY ris med grønnsaker 100kr


LYKKE

Cowboy frokost, inkludert kaffe og påfyll» fra klokken 08:00-11:30
Tilbud på «Lunchbrett» til kr 159,- KUN TAKE AWAY – selges så langt beholdning rekker


TINHOLT LIETORVET

Karbonadesmørbrød m/kaffe for kr. 95,-


CAROLAS SANDWICHER

Torsdag 17. mars popper den chilenske kokken Carola opp med smaksrike gourmet-sandwicher over disken på Hotellet i Rådhusgata 1.
Introduksjonstilbud – kr. 99,- (Take-away)

 

HUMLEGÅRDEN
Valgfri toast + valgfri smoothie – kr. 190,-
Gjelder medium størrelse på smoothie og du kan velge mellom disse ulike toastene:
– Avokado med cashewstrø og syltet rødløk
– Spicy avokado toast med jalapeños og habanero
– Hummus toast med tomat og spirer
– Urtehummus toast med syltet rødløk og avokado

 

CANDIS
20 % avslag på alt av bobble vafler gjennom hele uken:)

 

LIE BYDELSHUS
Mandag 14.mars
Blomkålsuppe med baconstrø og brød. Kr 129,- inkl. kaffe

Tirsdag 15.mars
Ovnsbakt torsk, rotgrønnsaker, baconsmør og poteter. Kr 159,- inkl. kaffe

Onsdag 16.mars
Hyrdepai med salat og brød. Kr 139,- inkl. kaffe

Torsdag 17.mars
Bankekjøtt, med kålstuing og poteter. Kr 179,- inkl kaffe

Fredag 18.mars
Lunsjtallerken med varme og kalde retter. Kr 159,- inkl. kaffe