SPIS
UTE
UKA

Mandag 18. – søndag 24. mars!

Booking: etter hver meny

LØFT TALLERKENEN, MULIG PREMIE

Odeon kino – kinobilletter
Skien Live – festivalpass
Nr. 1 Fitness – body scan
Sats Klosterøya – 3 PT timer
Parkbiografen – konsertbilletter
Teater Ibsen – billetter til forestillinger
Gjerpen håndball – kampbilletter
Odd fotball – kampbilletter
Clarion Bryggeparken hotell – overnattinger

MENYENE

FERSK & FERDIG SELSKAPSMAT

Vår populære tapastallerken – med masse godt fra delikatessedisken vår.
Saltbakte krydderpoteter, aioli, spicy kjøttboller, pastasalat, manchego ost, italiensk skinke, salame picante, grønn salat med oliven.
Serveres med 2 hjemmelagde valgfrie rundstykker og smør.
Allergener: Gluten (hvete), laktose (rømme), soya (majones) egg (majones)
Kr 139,-

Vårt Lunchbrett – med masse godt pålegg på.
Kokt egg med majones/reker, karbonade med løk, hjemmelagd roastbeef , ost, skinke, salat og hjemmelagd potetsalat.
Serveres med 2 valgfri hjemmelagde rundstykker og smør.
Allergener: Gluten (hvete), laktose (rømme), soya (majones) egg (majones)
Kr 139,-

Booking:
Epost: ordre@ferskogferdig.no
Tlf: 90525888

For mer informasjon

BARKADEN

Gratis spill ut uken og 2 for 1 på snacks, kaffe og mineralvann

Booking:
Epost: skien@barkaden.no
Tlf: 91369788

For mer informasjon.

RESTAURANT HENRIK & KOMPANI

Asiatisk Gulrotsuppe med kokosmelk.
Thaibasilikumolje. Hjemmebakt brød til.
Allergener: Hvetemel i brødet. Glutenfritt brød er tilgjengelig. Vegansk Kr: 100,-

Steam Bun med langtidsstekt svinenakke.
Koreansk BBQ saus. Hurtigsylta grønnsaker. Rista sesamfrø
Allergener: Hvetemel, sesamfrø, soya og sulfitt
Kr: 125,-

Tapas Plate
Tomatsalat med Soltørka tomater og Mozzarella.
Spicy Scampi på spyd. Spanske kjøttboller.
Saltkokte småpoteter. Marinerte Kyllingklubber
Brød & Aioli
Allergener: Melk, soya, skalldyr og egg. Hvetemel i brødet.
Glutenfritt brød er tilgjengelig
Kr: 200,-

Italiensk Pizza
Med Tomatsaus, Mozzarella, Parmaskinke, Ruccola og Parmesan.
Allergener: Hvetemel og melk.
Kr: 175,-

Fish & Chips
Panert -og fritert torskefilet. Pommes frites.
Ertepurè, Remulade og Sitron
Allergener: Fisk, hvetemel og egg
Kr: 175,-

Grill Planke for 2
BBQ Spareribs, Tranchert indrefilet av okse, Friterte løkringer,
Tomatsalat med soltørka tomater og Mozzarella. Søtpotetchips. Vårruller og Fritert -og panert Brie.
Aioli, Sweet Chili og BBQ saus.
Allergener: Soya, hvetemel, egg og melk
Kr: 600,- for planken

Kokos Panna Cotta med pasjonsfruktsaus.
Friske frukter og bær
Allergener: Ingen
Kr: 100,-

Pavlova med sitronkrem og is.
Friske bær og frukter.
Allergener: Egg og melk
Kr: 100,-

Sjokolademoussekake Gâteau Marcel.
Bringebærsaus, bringebærstøv og friske bringebær.
Allergener: Melk og egg
Kr: 100,-

Booking:
Epost: restaurant@ibsenhuset.no
Tlf: 92431176

For mer informasjon

KAFE AALL INN

Brekkeparkens fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker
Nystekt vaffel med syltetøy og rømme
Kaffe
Kr. 220,-

Brekkeparkens Cæsarsalat med grillede kyllingbryst, krutonger og parmesan
Nystekt vaffel med syltetøy og rømme
Kaffe
Kr. 220,-

Brekkeparkens vegetarbowl med søtpotetfalafel og tahinidressing
Nystekt vaffel med syltetøy og rømme
Kaffe
Kr. 200,-

Booking:
Epost: brekkeparken.kafe@telemark.museum.no
Tlf: 35544500

For mer informasjon

GIMLE PUB

Hjertelig velkommen innom for en forfriskning før du skal ut og spise.

Booking:
Epost: gimlepubskien@gmail.com
Tlf: 98410607

For mer informasjon

TINHOLT LIETORVET

Kyllingsandwich + mineralvann
Kr. 125

Horn m/ost og skinke, mineralvann og bolle
Kr. 100

Gled en venn med 2 kakestykker (mango eller belgisk) og 2 stk sort kaffe/te
Kr 125

Booking:
Epost: marianne@tinholtbakeri.no
Tlf: 35524599

For mer informasjon

STRØM MAT & BAR

Mandag til fredag før kl. 15.00
50% på lunsj

Mandag til fredag etter kl. 15.00
Mørbrad av kalv med potetmos, aspargesbønner og peppersaus.
Kr. 300,-

Booking:
Epost: strom@matogbar.no
Tlf: 35499094

For mer informasjon

BLACKBIRD

Pizza Gochujang
(pulled pork med asiatiske smaker)
Kr. 189,- fra kl. 14.00 hverdager og kl. 12.00 i helgen.

Luksustoast til en hundrings
Kr. 100,-

Iskaffe
Kr. 45,-

Booking:
Epost: blackbirdskien@gmail.com
Tlf: 90790086

For mer informasjon

BECKS BRASSERIE

Braisert svinenakke servert med eple- og potetmos og brun ølsaus
Kr. 225,-

Spaghetti med havets frukter, chili, hvitløk, persille og tomater
Kr. 175,-

Vegetarrisotto med sitron, mynte og erter
Kr. 125,-

Booking:
Epost: skien@becksbrasserie.no
Tlf: 48051111

For mer informasjon

FARSTAD & CO

Liten svart kaffe og valgfri bakevare (ikke scone)
kr. 50,-

Booking:
Epost: hei@farstad.co
Tlf: 48600335

For mer informasjon

LUNDETANGEN PUB

Hjertelig velkommen innom for en forfriskning før du skal ut og spise.

Booking:
Epost: post@lundetangenpub.no
Tlf: 35532270

For mer informasjon

DATTEBAYO SUSHI & WOK

Sushimix 14 biter
Kr. 125,-

Sushimix 20 biter
Kr. 200,-

Booking:
Epost: post@dattebayo.no
Tlf: 35952000

For mer informasjon

SITT NED

Vi serverer dagens smakfulle suppe med godt hjemmebakt brød og smør
Kr 99,-

Booking:
Epost: ahw@grepgrenland.no
Tlf: 95199541

For mer informasjon

LYKKE KAFÈ

Vi tar tilbake «Spis for 100 lappen» og tilbyr følgende:

Loaded båtpoteter med cheddar, bacon, gressløk og rødløk. (M)
Kr. 100,-

Nachos Snacks med cheddar, salsa, rømme og guacamole. (M)
Kr. 100,-

Toast med ost og skinke + valgfri mineralvann (G), (M)
Kr. 100,-

Hjemmelaget brownie med marshmallows og sjokoladesaus + husets kakao med krem. (M)
Kr. 100,-

Booking:
Via nettsiden: www.lykkekafe.no
Tlf: 90369096

For mer informasjon

NEW AGRA SKIEN

Chicken Mix Grill
Tandoori chicken og Garlic chicken serveres med tandoori saug og ris.
Kr. 195,-

Chicken Tikka Masala
Grillet tandoori Chicken bitter, kokken lager egen masala saus og serverer med ris.
Kr. 175,-

Chana Masala
Kikerter tilberedt i tykk karrisaus og velduftende urter og servert med ris.
Kr. 129,-

Booking:
Epost: newagraskien@hotmail.com
Tlf: 35530535

For mer informasjon

THON HOTEL HØYERS

Pulled beef av okse brisket servert på mac and cheese, toppet med honninglace og friterte løkringer Kr. 199,-

I tillegg har vi 20 % rabatt på hele a la carte menyen vår. Se menyen her!

Afternoon tea på lørdagen fra kl.15-17
Kr. 349,- per pers

Booking:
Epost: tamara.boian@olavthon.no
Tlf: 35905800

For mer informasjon

JACOB & GABRIEL

Våre tilbud:
– 3 småretter – 350 kr
– 5 småretter – 550 kr
– Biff med fries og bearnaisesaus – 295 kr
– Funky lørdagslunsj – DJ & tapas – 250 kr
( Lunsj serveres fra 12 til 16:45)

For hele menyen og booking

Tlf: 35707291

BELLA PIZZA

Chorizo e Funghi
Kr. 120,-

Capricciosa
Kr. 120,-

Vegetariana
Kr. 120,-

Booking:
Tlf: 46700710

For mer informasjon

BRIAN BORU IRISH PUB

Fish & Chips
Contains: Fish, gluten, milk, wheat, mustard, celery
Kr. 185,-

¼ Chicken & Fries
Contains: Gluten, wheat, celery
Kr. 155,-

Ham & Cheese Toastie
Contains: Gluten, milk, wheat, mustard, egg
Kr. 155,-

Vegetarian Quiche
Contains: Gluten, milk, wheat, egg
Kr. 165,-

Chicken Tenders & Fries
Contains: Gluten, wheat, celery
Kr. 195,-

Pizza – Pepperoni
Contains: Gluten, milk, wheat
Kr. 225,-

Pizza – Mexican
Contains: Gluten, milk, wheat
Kr. 225,-

Fries
Contains: Celery
Kr. 60,-

Booking:
Epost: philip@brianboruskien.no

For mer informasjon

LIE BYDELSHUS

Luksustoast fylt med ost og chili sin carne, serveres med hjemmelaget salsa og rømme
Kr. 100,-

Bresert svinekjøtt med vietnamesiske smaker, risnudler, ferske grønnsaker, ferske urter og nydelig kraft
Kr. 100,-

Booking:
Epost: lie@bydelshus.no
Tlf: 35544670

For mer informasjon

PALMA KAFFEHJØRNET

Dagens digge supper med steinovnsbrød og kaffe
Kr 100,-

Booking:
Epost: jeanette@tullis.no
Tlf: 45207974

For mer informasjon

LA BODEGA

Tapas meny
– Okse kroketter
– Torskerygg med chili mayo.
– Scampi al Ajillo
– Okse indrefilet på spyd med peppersaus
– Kyllingklubber BBQ saus
– Manchego ost
– Serrano skinke
– Stekte poteter med aioli
– Pastel de nata (små kake)

350.- per pers

Vegetar meny
– Gnocchi med sopp
– Hummus
– Bønner med banan
– Friterte Enoki sopp med sweet chili saus
– Tomat salat
– Krydret søtpoteter med nøtter
– Melon
– Pastel de nata (små kaker)

350.- per pers

Brød, aioli og pico de gallo er også inkludert.

Booking:
Epost: labodegaskien@gmail.com
Tlf: 41334998

For mer informasjon

KREMEN ARKADEN

Toast med salat og aioli
Kr. 100,-

Booking:
Tlf: 94166628

For mer informasjon

RAMSTAD BAKER

3 innbakte horn m/ost og skinke
Allergener: gluten, melk, egg
Kr. 100,-

Liten suksesskake (glutenfri)
Kr. 100,-

Booking:
Epost: post@ramstadbaker.no
Tlf: 91614111

For mer informasjon

MILAN BAR & RESTAURANT

Antipasti
Kr. 199,-

Lasagne Al Forno
Kr. 219,-

Parma Pizza
Kr. 189,-

Salame Picante
Kr. 169,-

Booking:
Epost: milano.as@outlook.com
Tlf: 48650223

For mer informasjon