Stemning hos Nord!

Julegaveshopping i byen er noe av det som henter frem julestemningen hos de fleste av oss. Det er noe eget ved å rusle i gatene mellom julepyntede vinduer og snø i lufta, og NORD i Rådhusgata er en av de butikkene som skiller seg ut i bybildet. Den unike fasaden, ofte med en sesongrettet styling også på utsiden, og en butikkatmosfære med lekre små miljøer gjør det til en frydefull opplevelse å handle. Men det er ikke nisser og røde julekuler som setter stemningen hos NORD-jentene.

_DSC6266

_DSC6229
_DSC6279

_DSC6283

Tente lys i alle varianter, pynt og interiør i hvitt, gull og sort i kombinasjon med kongler, grener, granbar og trollhassel – dekorative naturelementer – gir en naturlig og delikat julestemning.

_DSC6234
_DSC6321

Vi er opptatt av at julepynten skal passe til det eksisterende interiøret, så hjemme hos oss er det ikke mye rødt, sier de.

De ønsker å tilby et alternativ til det klassiske julerøde, og vise hvordan man kan pynte til jul samtidig som man beholder helheten hjemme.

_DSC6218
_DSC6366
_DSC6355

Nyheter og gavetips!
Et hett tips til julegavene er Klippan pledd, i 100% lammeull, som er en av de mest populære varene de har. I november ble det lansert et nytt dansk merke, AYTM, som jentene er begeistret over å få inn i butikken.

Nye, unike merker, noe som ikke alle har er et stort fokusområde. Et annet nytt merke du finner i hyllene hos NORD er Rifle Paper; plakater, kalendere og kort med motiver tegnet av den franske motebloggeren Garance Doré.

_DSC6335
_DSC6246

De har også tatt inn Kreafunk, dansk design, som har produkter som passer både menn og kvinner. Blant produktene finner du kule headsett og høyttalere i mange farger – sort, hvit, mint og plomme – like brukervennlige som de er dekorative, og gjør seg bra som en del av interiøret når de ikke er i bruk.

Er du på Instagram, kan du følge NORD på @nord.store for masse inspirasjon og små glimt av hverdagen i butikken.

I tillegg til å være aktive på sosiale medier, har de nylig lansert nettbutikken www.nordstore.no