Tango – All in for julen

Hvem vil vel ikke skinne litt ekstra i tiden vi nå går inn i? Årets kanskje mest sosiale periode står for døren. Skal du ut med kjæresten, familie eller venner, spise en deilig julelunsj eller på julebord, hvorfor ikke unne deg det lille ekstra, nemlig en komplett styling hvor både hår og make up blir fikset. Vipps er du klar for å skinne.

Hos Tango på Arkaden er de godt forberedt til å ta imot julekundene. Engasjementet de viser når de snakker om jobben, etterlater liten tvil om at de er klare og gleder seg. – Vi vil alltid at kundene skal føle seg ekstra fine når de forlater salongen og dette er en fantastisk sesong hvor vi virkelig kan utfolde oss, forteller Anita ivrig. Mange jenter har allerede en tradisjon i å pynte seg litt ekstra før jul, men nå kommer også guttene etter. – De har blitt mer bevisste forteller Siri. I tillegg til klipp ønsker de å lære litt om styling, mange sveiser kan nemlig få veldig forskjellig look etter hvordan du styler, forklarer Siri videre.

Arkadens senterleder, Aziz har fått en kul skinfade.
Anne Marthe har fått et vakkert oppsett med fletter som grunnlag for stylingen.

Hos Tango er de opptatt av kvalitet. Trender, kurs og engasjement for jobben er viktig. – Vi er en gjeng engasjerte og ivrige jenter, vi ønsker hele tiden og levere det ypperste innen hårtrender og service forteller de stolt. – Vi er eksperter på å style hår og vi brenner for faget vårt fastslår jentene. – Alle de faste kundene vi har i salongen er et tegn på at vi har lykkes med å levere kvalitet og service som kundene liker. Med alt det spennende som skjer på Arkaden nå, har vi også store forventninger og vi gleder oss til å ønske nye kunder hjertelig velkommen.

Denne gang har de laget et vakkert oppsett på Anne Marthe, og en kul skinfade på Arkadens senterleder, Aziz. Kanskje ikke like lett å gjøre selv, men et lite tips til hverdagsstylingen gir vi gjerne – For jentene er en god rettetang en smart investering. Med den kan du gjøre mye, krøller, bølger eller rett lokk. For guttene er det tøff klipp deretter gode stylingprodukter som gjelder, eller hva med en skjeggtrimmer, foreslår Helene, for skjegg er jo veldig i tiden. Flotte julegavetips eller forslag til hva som kan stå på din ønskeliste.

Ja, da er det bare en ting igjen å gjøre, nemlig booke seg inn til en time med ren fornøyelse og forskjønnelse.